PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

KARABINER

IRUDEK KARABINEREK BEMUTATÁSA:

Az Irudek Karabiner - a biztonság és megbízhatóság szimbóluma a magasban végzett munkák során. Ezek a kiváló minőségű karabinerek kifejezetten tervezve és gyártva lettek azoknak a szakembereknek, akik magasban dolgoznak, és kiemelik a biztonság és funkcionalitás fontosságát.

Miért érdemes használni az Irudek Karabinert?

  1. Kiváló Minőség és Tartósság: Az Irudek Karabinerek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek rendkívüli tartósságot és terhelhetőséget biztosítanak. A strapabíró kialakításnak köszönhetően hosszú élettartamú és megbízható eszközök a biztonságos munkavégzéshez.

  2. Innovatív Zárórendszer: Az Irudek Karabinerek rendelkeznek egy innovatív zárórendszerrel, amely egyszerű és hatékony használatot tesz lehetővé. A gyors és biztonságos zárómechanizmus gyorsan és könnyedén kezelhető, minimalizálva a hibalehetőségeket.

  3. Biztonságos Rögzítés: A karabinerek kialakítása lehetővé teszi a biztonságos rögzítést és csatlakozást más biztonsági eszközökhöz, kötelekhez vagy hevederekhez. Ezáltal a munkavállalók számára biztosított a stabil és megbízható kapcsolat a magasban.

  4. Széleskörű Felhasználhatóság: Az Irudek Karabinerek széles körben felhasználhatók ipari munkák, hegymászás, hegymászók, kötéltechnikai alkalmazások és egyéb magasban végzett tevékenységek során. Rugalmasságuknak köszönhetően sokoldalú eszközök, amelyek megfelelnek a szakemberek és kalandorok igényeinek.

  5. Megfelelőség a Biztonsági Előírásoknak: Az Irudek Karabinerek megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak és szabványoknak, biztosítva, hogy a felhasználók a legmagasabb szintű védelemmel rendelkezzenek magasban végzett tevékenységeik során.

Az Irudek Karabiner nem csupán egy biztonsági eszköz, hanem egy olyan társ, amelyre számíthat, amikor a magasban dolgozik vagy kihívásokkal néz szembe. Válassza az Irudek minőségét és biztonságát minden magasban végzett munkához!

 

IRUDEK KARABINEREK - MIÉRT ÉRDEMES CÉGÜNKNÉL VÁSÁROLNI?

Üdvözöljük a cégünkben, ahol az Irudek Karabinerek kiváló minőségű és megbízható termékeket talál, különleges előnyökkel, amelyeket másutt nem kaphat meg. Az alábbiakban összefoglaljuk, miért érdemes cégünknél beszerezni ezeket a kiváló minőségű biztonsági karabinereket.

1. AZONNALI ELÉRHETŐSÉG: Cégünk raktáron tartja az Irudek Karabinereket, így azonnal hozzáférhetőek, amikor szüksége van rájuk. Nincs szükség hosszú várakozásra vagy beszállítói késésekre - mi gyorsan és hatékonyan szállítjuk ki a megrendeléseket, hogy Ön azonnal használatba vehesse a termékeket.

2. KEDVEZŐ ÁRAK: Cégünk közvetlenül importálja az Irudek termékeket, így lehetőségünk van kedvező árakat kínálni ügyfeleinknek. Az import lehetősége lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes árakat biztosítsunk, és Ön a legjobb áron juthasson hozzá a minőségi Irudek Karabinerekhez.

3. SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS: Cégünk szakértői készséggel és tapasztalattal rendelkeznek a biztonsági felszerelések terén, és örömmel segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb Irudek Karabinereket az egyedi igényeihez. Bármilyen kérdése vagy tanácsra van szüksége, számíthat ránk.

4. GARANCIA ÉS BIZTONSÁG: Az Irudek Karabinerek, amelyeket cégünk kínál, kiváló minőségűek és megfelelnek a legmagasabb szabványoknak. Biztosítjuk Önt a termékeink minőségével, és garanciát vállalunk a vásárlásaihoz. Célunk, hogy Ön elégedett és biztonságban érezze magát a vásárlás során.

Ha biztonságos és megbízható Irudek Karabinerekre van szüksége, ne habozzon - válassza cégünket! Raktáron tartjuk, kedvező árakon kínáljuk, és szakértői tanácsadással állunk rendelkezésére. Legyen a magasban végzett munkája biztonságos és hatékony az Irudek Karabinerekkel, amelyekkel cégünk ellátja Önt!

IRUDEK AZ ÜZLETBEN

IRUDEK 993 BILD BLUE ALUMINIUM KARABINER - TERMÉKLEÍRÁS

Az Irudek Aluminium Karabiner a kiváló minőségű és könnyű alumíniumötvözet felhasználásával készült, kifejezetten tervezve a magasban végzett munkákhoz és más kalandtevékenységekhez. A következőkben bemutatjuk a termék kulcsjellemzőit és előnyeit:

Főbb Tulajdonságok:

  1. Kiváló Minőségű Alumíniumötvözet: Az Irudek Karabiner a legmagasabb minőségű alumíniumötvözetből készül, amely egyidejűleg garantálja a könnyű súlyt és a tartósságot. Az ötvözet kiválóan ellenáll az időjárásnak és a külső hatásoknak, biztosítva a hosszú élettartamot.

  2. Könnyű és Strapabíró: Az alumínium anyag könnyűsége miatt a karabiner kényelmes és könnyen hordozható, anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötni. Ez ideális választás a hosszú távú munkákhoz vagy szabadidős tevékenységekhez.

  3. Kiváló Terhelhetőség: Az Irudek Karabiner kialakítása lehetővé teszi a magas terhelhetőséget, így biztosítva a maximális biztonságot a felhasználóknak a magasban végzett tevékenységeik során. A kiváló terhelhetőség a megbízhatóság és a bizalom érzetét nyújtja.

  4. Széles Körű Felhasználhatóság: A karabiner sokoldalú kialakítása miatt széles körben felhasználható ipari munkákban, hegymászásban, sziklamászásban és más magasan végzett tevékenységek során. A kiválóan tervezett zárórendszernek köszönhetően egyszerűen és biztonságosan csatlakoztatható más felszerelésekhez.

  5. Kényelmes és Biztonságos Zárórendszer: Az Irudek Karabiner zárórendszere egyszerűen kezelhető és biztonságos. A gyorszáras mechanizmus lehetővé teszi a gyors és hatékony használatot, minimalizálva a hibalehetőségeket.

Miért Vásároljon Irudek Aluminium Karabinert?

Az Irudek Aluminium Karabiner kiváló választás a biztonsági felszerelések terén. Kombinálja a kiváló minőséget, könnyű súlyt és a széles körű felhasználhatóságot. Az Irudek neve garancia a biztonságra és a megbízhatóságra. Vásároljon az Irudek-től, és tapasztalja meg a kiemelkedő minőséget és kényelmet a magasban végzett munkáihoz és kalandjaihoz!



kovácsolt alumíniumból, kék színű, automatikus zár, 22 mm nyílás.
ÖSSZETÉTEL Alu
MÉRET 22 mm nyílás
SÚLY 79 gramm
SZABVÁNY EN362
KARTON / DARAB 25
STATIKUS ELLENÁLLÁS 23kN
GYÁRTÓ IRUDEK

kovácsolt alumíniumból, kék színű, automatikus zár, 22 mm nyílás.  ÖSSZETÉTEL Alu MÉRET 22 mm nyílás SÚLY 79 gramm SZABVÁNY EN362 KARTON / DARAB 25 STATIKUS ELLENÁLLÁS 23kN GYÁRTÓ IRUDEK

IRUDEK ALUMINIUM KARABINER 992 BILD BLUE - TERMÉKLEÍRÁS ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Termékjellemzők:

Az Irudek Aluminium Karabiner egy magas minőségű és könnyűsúlyú biztonsági eszköz, amely kifejezetten tervezve lett a magasban végzett munkákhoz, hegymászáshoz és kalandtevékenységekhez. A következőkben részletezzük a termék főbb jellemzőit:

  1. Anyag és Kivitel:

    • Készült kiváló minőségű alumíniumötvözetből.
    • Könnyűsúlyú, de mégis rendkívül tartós és időjárásálló.
  2. Zárórendszer:

    • Egyszerűen kezelhető zárórendszer a könnyű és biztonságos használatért.
    • Gyorszáras mechanizmus a gyors csatlakoztatás érdekében.
  3. Terhelhetőség:

    • Kiváló terhelhetőség biztosítva a maximális biztonságot.
    • Ideális választás a magasban végzett munkákhoz és szabadidős tevékenységekhez.
  4. Felhasználás:

    • Széles körű felhasználhatóság ipari munkákban, hegymászásban, sziklamászásban és egyéb magasban végzett tevékenységek során.

Felhasználási Útmutató:

  1. Rögzítés és Csatlakozás:

    • Rögzítse az Irudek Aluminium Karabinert megfelelő rögzítési pontokhoz, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak.
    • Győződjön meg arról, hogy a karabiner biztonságosan és teljesen záródik.
  2. Felülvizsgálat és Karbantartás:

    • Rendszeresen ellenőrizze a karabinert látható sérülések, karcok vagy egyéb károsodások szempontjából.
    • Tisztítsa meg a karabinert szennyeződésektől és portól.
    • Cserélje le az esetlegesen sérült vagy kopott alkatrészeket azonnal.
  3. Zárórendszer Használata:

    • Ismerkedjen meg a karabiner zárórendszerével a biztonságos és helyes használat érdekében.
    • Gyorsan és hatékonyan zárja le a karabinert a felhasználni kívánt rögzítési ponton.
  4. Terhelhetőség Szempontjai:

    • Ne haladja meg a karabiner terhelhetőségét, amely a gyártó által megadott adatok alapján kerül kiszámításra.
    • Tisztában kell lennie a karabiner terhelhetőségének és teljesítményének határaival.
  5. Képzés:

    • Az Irudek Aluminium Karabiner használata előtt részt kell venni a megfelelő biztonsági képzésen.
    • Ismerje meg a magasban végzett munkákra vonatkozó biztonsági előírásokat és eljárásokat.

Az Irudek Aluminium Karabiner egy megbízható és hatékony biztonsági eszköz, amely megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak. A felhasználási útmutató betartásával és a rendszeres karbantartással biztosítható a karabiner hosszú élettartama és a felhasználó biztonsága.



kovácsolt alumíniumból, kék színű, automatikus csavarzár, 22 mm -es nyílás.
EN362
Súly: 84g
Statikus ellenállás 23 kN
Nyitás 21mm
Anyaga Alumínium
Zárrendszer Twist-Lock
Kulcszár: Igen

 

KARABINEREK IRUDEK 992 BILD BLUE 22MM-ES NYÍLÁS ALUMÍMIUM

ALUMÍNIUM KARABÍNER IRUDEK 991 BLUE: Biztonság és Megbízhatóság

Az Irudek 991 Blue karabíner egy kiváló minőségű és megbízható biztonsági felszerelés, amely a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült a biztonságos munkavégzés érdekében. A kék színű kialakítás nem csak stílusos megjelenést kölcsönöz, hanem könnyen felismerhetővé teszi a munkaterületen is.

Kiemelkedő Jellemzők:

  1. Erős és Tartós Anyagok: Az Irudek 991 Blue karabíner kiváló minőségű alumíniumból készül, amely rendkívül ellenálló a korróziónak és a kopásnak, biztosítva hosszú élettartamát.

  2. Automatikus Zárás: Az automatikus zárási mechanizmus gyors és biztonságos használatot tesz lehetővé, minimalizálva a hibalehetőségeket és növelve a felhasználói kényelmet.

  3. Kék Színű Felismerhetőség: A kék szín kiemelkedik a munkaterületen, könnyen felismerhetővé téve a karabínert. Ezáltal növeli a munkavállalók tudatosságát és a biztonsági előírások betartását.

  4. Megfelelőség Szabványoknak: Az Irudek 991 Blue karabíner minden vonatkozó európai biztonsági szabványnak (EN 362) megfelel, biztosítva a magas biztonsági követelményeknek való teljes megfelelést.

  5. Könnyűsúlyú és Kompakt: A könnyűsúlyú és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot és a szabad mozgást a munkaterületen.

Felhasználási Területek:

  • Hegymászás
  • Alpintechnika
  • Magaslati munkák
  • Munkavédelem
  • Szabadidős tevékenységek

Fontos Megjegyzés: Az Irudek 991 Blue karabíner szigorú minőségellenőrzésen esik át, hogy garantálja a megbízhatóságot és a felhasználói biztonságot. Minden felhasználó számára ajánlott, aki magaslati munkákat végez, és fontosnak tartja a kiváló minőséget és a színkódolt biztonságot.

Az Irudek 991 Blue karabíner: ahol a szín és a biztonság találkozik a magasban!




kovácsolt alumíniumból, kék színű, csavaros zárral, 22,5 mm nyílással
anyaga: alumínium
súlya: 74,6 g
statikus ellenállás: 23KN
db/doboz: 25
szabvány: EN362

kovácsolt alumíniumból, kék színű, csavaros zárral, 22,5 mm nyílással  anyaga: alumínium súlya: 74,6 g statikus ellenállás: 23KN db/doboz: 25 szabvány: EN362

ALUMÍNIUM KARABÍNER IRUDEK 1131: Kiváló Biztonság és Funkcionalitás

Az Irudek 1131 karabíner egy kiemelkedő minőségű biztonsági eszköz, amely a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült, hogy biztosítsa a felhasználók számára a maximális biztonságot és funkcionalitást. Ez a karabíner kiváló választás a különböző magaslati munkálatokhoz, hegymászáshoz és más extrém körülményekhez.

Fő Jellemzők:

  1. Erős és Korrózióálló Anyagok: Az Irudek 1131 karabíner kiváló minőségű alumíniumból készül, ami nemcsak erős, hanem ellenáll a korróziónak és a kopásnak is, így hosszú élettartamot biztosítva.

  2. Automatikus Zárás: Az automatikus zárási mechanizmus lehetővé teszi a gyors és biztonságos használatot. Ez a funkció növeli a munkavállalók hatékonyságát és minimalizálja a hibalehetőségeket.

  3. Számos Felhasználási Terület: Az 1131 karabíner sokoldalúan alkalmazható, ideális hegymászáshoz, alpintechnikához, munkavédelemhez és egyéb magaslati munkákhoz.

  4. Megfelelőség Szabványoknak: Az Irudek 1131 karabíner minden európai biztonsági szabványnak (EN 362) megfelel, biztosítva a felhasználóknak a maximális biztonságot és megbízhatóságot.

  5. Könnyűsúlyú és Kompakt Kialakítás: A könnyűsúlyú és kompakt kialakítás lehetővé teszi a kényelmes hordozhatóságot és a szabad mozgást a munkaterületen.

Felhasználási Ajánlás:

Az Irudek 1131 karabíner ideális választás minden olyan felhasználó számára, aki kiemelkedő biztonságot és funkcionalitást keres magaslati munkák, hegymászás vagy más extrém körülmények között.

Az Irudek 1131 karabíner: ahol a biztonság és a megbízhatóság találkozik a kihívásokkal!




Alumínium karabiner, automatikusan záró 1/4 fordulattal, 22 mm nyílás. 
ÖSSZETÉTEL Alu
MÉRET 22 mm nyílás
SÚLY 86 gramm
SZABVÁNY EN362
KARTON / DARAB 25
STATIKUS ELLENÁLLÁS 22kN
GYÁRTÓ IRUDEK
Cikkszám 102300900008
Tömeg 86 g/db

 

IRUDEK 1131 ALUMÍNIUM KARABINER

 

 

ALUMÍNIUM KARABÍNER IRUDEK 984: Kifinomult Biztonság és Rugalmasság

Az Irudek 984 karabíner magas szintű biztonságot és rendkívüli funkcionalitást kínál azoknak, akik extrém körülmények között végzik munkájukat vagy szenvedélyesen űzik az alpintechnikát és hegymászást. Ez a karabíner kiemelkedik minőségével és tervezésével, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági elvárásoknak.

Fő Jellemzők:

  1. Rendkívül Erős Anyagok: Az Irudek 984 karabíner kiváló minőségű, korrózióálló alumíniumból készült, amely biztosítja a tartósságot és az ellenállást a szélsőséges körülményekkel szemben.

  2. Automatikus Zárási Rendszer: Az automatikus zárási mechanizmus gyors és egyszerű használatot tesz lehetővé. Ez növeli a munkavállalók hatékonyságát és csökkenti a hibalehetőségeket.

  3. Mindenoldali Nyitás: Az 984 karabíner mindkét oldalról nyitható, ami kivételes rugalmasságot biztosít a munkavégzés során. Ez lehetővé teszi a könnyű csatlakozást és lecsatlakozást a különböző munkaterületeken.

  4. Biztonsági Szíj: A karabíner biztonsági szíjjal rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen nyitást és növeli a felhasználók biztonságát.

  5. Megfelelőség Szabványoknak: Az Irudek 984 karabíner minden európai biztonsági szabványnak (EN 362) megfelel, garantálva a kiváló minőséget és a maximális biztonságot.

Felhasználási Területek:

  • Alpintechnika
  • Hegymászás
  • Magaslati munkák
  • Munkavédelem
  • Extrém körülmények közötti tevékenységek

Az Irudek 984 karabíner a választás, ha a kivételes biztonság és a rendkívüli rugalmasság egyesül a munkavégzés magaslati világában. Az Irudek: ahol a biztonság, minőség és innováció találkozik.





alumínium automata csatlakozó, 60 mm -es nyílás
ÖSSZETÉTEL Alu
MÉRET 60 mm nyílás
SÚLY 462 gramm
SZABVÁNY EN362
KARTON / DARAB 25
STATIKUS ELLENÁLLÁS 23kN
GYÁRTÓ IRUDEK

 

KARABINEREK IRUDEK SEKURALT 984 60MM-ES NYÍLÁS ALUMÍNIUM

ALUMÍNIUM KARABÍNER IRUDEK 1135: Stabilitás és Megbízhatóság

Az Irudek 1135 karabíner a biztonság és a kényelem tökéletes egyensúlyát kínálja azoknak, akik magaslati munkálatokat végeznek, hegymászással foglalkoznak vagy más extrém körülmények között dolgoznak. Ez a karabíner a legmodernebb tervezési és gyártási elvek mentén készült, hogy megfeleljen a legmagasabb szabványoknak és a felhasználók elvárásainak.

Fő Jellemzők:

  1. Erős és Korrózióálló Konstrukció: Az Irudek 1135 karabíner kiváló minőségű alumíniumból készült, amely nemcsak rendkívül erős, hanem ellenálló is a korrózióval és a külső hatásokkal szemben.

  2. Dupla Zárművek: Az előre gondosan tervezett dupla zárművek rendkívüli stabilitást és biztonságot nyújtanak. Ez megakadályozza a véletlen kinyílást és növeli a felhasználók bizalmát.

  3. Könnyűkezelhetőség: A karabíner könnyen kezelhető, így gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni. Az ergonomikus kialakítás kényelmet biztosít a hosszabb munkaidő alatt is.

  4. Széles Felhasználási Terület: Az 1135 karabíner széles körben alkalmazható magaslati munkák, alpintechnika, hegymászás, munkavédelem és számos más tevékenység során.

  5. Megfelelőség Szabványoknak: Az Irudek 1135 karabíner megfelel minden európai biztonsági szabványnak (EN 362), amely garantálja a magas minőséget és a szigorú biztonsági előírások betartását.

Felhasználási Ajánlás:

Az Irudek 1135 karabíner a választás azoknak, akik elvárják a kiváló minőséget és megbízhatóságot magaslati munkáik vagy szabadidős tevékenységeik során. Stabil, könnyen kezelhető és minden körülmény között kiválóan teljesít.

Az Irudek 1135 karabíner: ahol a stabilitás és megbízhatóság egyesül!




alumínium csatlakozó, csavaros zár, 22,5 mm nyílás.
anyaga: alumínium
súlya: 76g
statikus ellenállás: 22KN
db/doboz: 25
szabvány: EN362

 

ALUMÍNIUM KARABÍNER IRUDEK 988: Magas Biztonság és Könnyű Használat

Az Irudek 988 karabíner a legújabb technológiákat és kiváló minőségű anyagokat ötvözi, hogy magas biztonságot és könnyű használatot biztosítson a felhasználók számára. Ez a karabíner ideális választás azoknak, akik magaslati munkákat végeznek, hegyeket másznak vagy szabadidős tevékenységekhez keresnek egy megbízható és könnyen kezelhető eszközt.

Fő Jellemzők:

  1. Erős és Korrózióálló Anyagok: Az Irudek 988 karabíner kiváló minőségű alumíniumból készült, ami rendkívül ellenáll a korróziónak és a kopásnak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt a szélsőséges körülmények között.

  2. Automatikus Zárási Rendszer: Az automatikus zárási mechanizmus lehetővé teszi a gyors és egyszerű használatot, minimalizálva a hibalehetőségeket és növelve a munkavállalók hatékonyságát.

  3. Szimmetrikus Kialakítás: A szimmetrikus kialakítás lehetővé teszi mindkét oldalról a könnyű nyitást és zárást, növelve ezzel a felhasználók mozgásszabadságát és kényelmét.

  4. Biztonsági Szíj: Az Irudek 988 karabíner beépített biztonsági szíjjal rendelkezik, megakadályozva a véletlen kinyílást és további biztonságot nyújtva.

  5. Megfelelőség Szabványoknak: Az Irudek 988 karabíner megfelel minden európai biztonsági szabványnak (EN 362), biztosítva a magas minőséget és a szigorú biztonsági előírások betartását.

Felhasználási Területek:

  • Alpintechnika
  • Hegymászás
  • Magaslati munkák
  • Munkavédelem
  • Extrém körülmények közötti tevékenységek

Az Irudek 988 karabíner a tökéletes választás minden olyan felhasználó számára, aki kiemelkedő biztonságra és könnyű használatra törekszik a magaslati környezetben. Az Irudek: ahol a kiváló minőség és a biztonság találkozik.




alumínium automata csatlakozó, 100 mm -es nyílás
anyaga: alumínium
súlya: 960g
statikus ellenállás: 20KN
db/doboz: 5
szabvány: EN362

 

988

IRUDEK 39 NAGYNYÍLÁSÚ GYORSZÁRAS ACÉL KARABINER - TERMÉKLEÍRÁS ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Termékjellemzők:

Az Irudek Nagynyílású Gyorszárás Acél Karabiner kifejezetten tervezve lett a nagyobb terhelések és az extra méretű rögzítések kezelésére. Az alábbiakban részletezzük a termék jellemzőit:

  1. Erős és Tartós Konstrukció:

    • Az acél anyagú karabiner rendkívül ellenálló és erős, garantálva a nagy terhelhetőséget.
    • Korrózióálló bevonattal ellátva, ami növeli az időjárásállóságot és hosszú élettartamot biztosít.
  2. Nagy Nyílású Zárórendszer:

    • A nagynyílású zárórendszer lehetővé teszi a könnyű és gyors csatlakozást nagy méretű vagy vastag rögzítésekhez.
    • A gyorszáras mechanizmus gyors és biztonságos zárást biztosít.
  3. Terhelhetőség és Biztonság:

    • Magas terhelhetőséggel rendelkezik, kiválóan alkalmazható nehéz munkákhoz és extrém körülmények közötti tevékenységekhez.
    • A biztonsági kapocs megbízhatóan zár és szilárdan rögzít.
  4. Univerzális Felhasználhatóság:

    • Kiválóan alkalmazható a nehéz ipari munkáktól a hegymászáson át a magasban végzett tevékenységekig.

Felhasználási Útmutató:

  1. Rögzítés és Csatlakozás:

    • Rögzítse az Irudek Nagynyílású Gyorszárás Acél Karabinert a megfelelő rögzítési pontokhoz, figyelembe véve a biztonsági előírásokat.
    • Győződjön meg arról, hogy a karabiner biztonságosan és teljesen záródik.
  2. Ellenőrzés és Karbantartás:

    • Rendszeresen ellenőrizze a karabinert látható sérülések, karcok vagy egyéb károsodások szempontjából.
    • Tisztítsa meg a karabinert szennyeződésektől és portól.
    • Cserélje le az esetlegesen sérült vagy kopott alkatrészeket azonnal.
  3. Gyorszáras Zárórendszer Használata:

    • Ismerkedjen meg a karabiner gyorszáras zárórendszerével a biztonságos és helyes használat érdekében.
    • Gyorsan és hatékonyan zárja le a karabinert a felhasználni kívánt rögzítési ponton.
  4. Terhelhetőség Szempontjai:

    • Ne haladja meg a karabiner terhelhetőségét, amely a gyártó által megadott adatok alapján kerül kiszámításra.
    • Tisztában kell lennie a karabiner terhelhetőségének és teljesítményének határaival.
  5. Képzés:

    • Az Irudek Nagynyílású Gyorszárás Acél Karabiner használata előtt részt kell venni a megfelelő biztonsági képzésen.
    • Ismerje meg a magasban végzett munkákra vonatkozó biztonsági előírásokat és eljárásokat.

Az Irudek Nagynyílású Gyorszárás Acél Karabiner egy megbízható és hatékony eszköz, amely növelheti a munkavégzése biztonságát és hatékonyságát. A felhasználási útmutató betartásával és a rendszeres karbantartással biztosítható a karabiner hosszú élettartama és a felhasználó biztonsága.




Automata acél karabiner, 55mm nyílással.
ÖSSZETÉTEL Acél
MÉRET 55 mm nyílás
SÚLY 492 gramm
SZABVÁNY EN362
KARTON / DARAB 25
STATIKUS ELLENÁLLÁS 23kN
GYÁRTÓ IRUDEK

 

IRUDEK 39

IRUDEK 982 GYORSZÁRAS ACÉL KARABINER - TERMÉKLEÍRÁS ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Termékjellemzők:

Az Irudek Gyorszárás Acél Karabiner a kiváló minőségű acélból készült, és rendelkezik egy gyorszáras mechanizmussal, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors csatlakozást. Az alábbiakban részletezzük a termék főbb jellemzőit:

  1. Erős és Tartós Konstrukció:

    • Az acél anyagból készült karabiner rendkívül erős és tartós.
    • Korrózióálló bevonattal ellátva, amely növeli a karabiner időjárásállóságát.
  2. Gyorszáras Zárórendszer:

    • A gyorszáras mechanizmus lehetővé teszi a könnyű és gyors csatlakozást.
    • Egyszerűen és biztonságosan záródik, minimalizálva a hibalehetőségeket.
  3. Terhelhetőség és Biztonság:

    • Kiváló terhelhetőséggel rendelkezik, biztosítva a maximális biztonságot.
    • A biztonsági kapocs erős és megbízható rögzítést biztosít.
  4. Univerzális Felhasználhatóság:

    • Széles körű alkalmazhatóságú, kiválóan használható ipari munkákban, hegymászásban és egyéb magasban végzett tevékenységek során.

Felhasználási Útmutató:

  1. Rögzítés és Csatlakozás:

    • Rögzítse az Irudek Gyorszárás Acél Karabinert a megfelelő rögzítési pontokhoz, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak.
    • Győződjön meg arról, hogy a karabiner biztonságosan és teljesen záródik.
  2. Ellenőrzés és Karbantartás:

    • Rendszeresen ellenőrizze a karabinert látható sérülések, karcok vagy egyéb károsodások szempontjából.
    • Tisztítsa meg a karabinert szennyeződésektől és portól.
    • Cserélje le az esetlegesen sérült vagy kopott alkatrészeket azonnal.
  3. Gyorszáras Zárórendszer Használata:

    • Ismerkedjen meg a karabiner gyorszáras zárórendszerével a biztonságos és helyes használat érdekében.
    • Gyorsan és hatékonyan zárja le a karabinert a felhasználni kívánt rögzítési ponton.
  4. Terhelhetőség Szempontjai:

    • Ne haladja meg a karabiner terhelhetőségét, amely a gyártó által megadott adatok alapján kerül kiszámításra.
    • Tisztában kell lennie a karabiner terhelhetőségének és teljesítményének határaival.
  5. Képzés:

    • Az Irudek Gyorszárás Acél Karabiner használata előtt részt kell venni a megfelelő biztonsági képzésen.
    • Ismerje meg a magasban végzett munkákra vonatkozó biztonsági előírásokat és eljárásokat.

Az Irudek Gyorszárás Acél Karabiner egy gyors, biztonságos és megbízható eszköz, amely növelheti a munkavégzése biztonságát és hatékonyságát. A felhasználási útmutató betartásával és a rendszeres karbantartással biztosítható a karabiner hosszú élettartama és a felhasználó biztonsága.




Acél karabiner, automatikus zárással 1/4-fordulattal, nyílás 23 mm.
ÖSSZETÉTEL Acél
MÉRET 23mm nyílás
SÚLY 200 gramm
SZABVÁNY EN362
KARTON / DARAB 25
STATIKUS ELLENÁLLÁS 23kN
GYÁRTÓ IRUDEK

IRUDEK 981 ACÉL KARABINER - TERMÉKLEÍRÁS ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Termékjellemzők:

Az Irudek Acél Karabiner egy erős és strapabíró biztonsági eszköz, melyet magas terhelhetősége és kiváló tartóssága jellemzi. Kifejezetten tervezve lett a nehéz körülmények között történő használatra. Az alábbiakban részletezzük a termék jellemzőit:

  1. Erős Acél Konstrukció:

    • Készült magas minőségű acélból, ami kiemelkedő erőt és tartósságot biztosít.
    • Korrózióálló bevonattal ellátva, amely növeli a karabiner időjárásállóságát és élettartamát.
  2. Zárórendszer és Biztonság:

    • Biztonságos zárórendszerrel ellátva, amely megakadályozza a véletlen kinyílást és maximalizálja a biztonságot.
    • A biztonsági kapocs könnyen kezelhető, de erőteljes rögzítést biztosít.
  3. Magas Terhelhetőség:

    • Kiváló terhelhetőséggel rendelkezik, ideális nehéz munkákhoz és más olyan tevékenységekhez, amelyek nagy súlyt igényelnek.
  4. Univerzális Felhasználhatóság:

    • Széles körű alkalmazhatóságú, kiválóan használható ipari munkákban, hegymászásban és egyéb extrém körülmények között.

Felhasználási Útmutató:

  1. Rögzítés és Csatlakozás:

    • Rögzítse az Irudek Acél Karabinert a megfelelő rögzítési pontokhoz, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak.
    • Ellenőrizze, hogy a karabiner biztonságosan és teljesen záródik.
  2. Ellenőrzés és Karbantartás:

    • Rendszeresen ellenőrizze a karabinert látható sérülések, karcok vagy egyéb károsodások szempontjából.
    • Tisztítsa meg a karabinert szennyeződésektől és portól.
    • Cserélje le az esetlegesen sérült vagy kopott alkatrészeket azonnal.
  3. Zárórendszer Használata:

    • Ismerkedjen meg a karabiner zárórendszerével a biztonságos és helyes használat érdekében.
    • Gyorsan és hatékonyan zárja le a karabinert a felhasználni kívánt rögzítési ponton.
  4. Terhelhetőség Szempontjai:

    • Ne haladja meg a karabiner terhelhetőségét, amely a gyártó által megadott adatok alapján kerül kiszámításra.
    • Tisztában kell lennie a karabiner terhelhetőségének és teljesítményének határaival.
  5. Képzés:

    • Az Irudek Acél Karabiner használata előtt részt kell venni a megfelelő biztonsági képzésen.
    • Ismerje meg a magasban végzett munkákra vonatkozó biztonsági előírásokat és eljárásokat.

Az Irudek Acél Karabiner egy erős és megbízható biztonsági eszköz, amelynek használatával növelheti a munkavégzése biztonságát és hatékonyságát. A felhasználási útmutató betartásával és a rendszeres karbantartással biztosítható a karabiner hosszú élettartama és a felhasználó biztonsága.



Acél karabiner, csavarzár, 17 mm-es nyílás.
ÖSSZETÉTEL Acél
MÉRET 17mm nyílás
SÚLY 174 gramm
SZABVÁNY EN362
KARTON / DARAB 100
STATIKUS ELLENÁLLÁS 23kN
GYÁRTÓ IRUDEK

 

KARABINER IRUDEK 981