PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

ENERGIAELNYELŐ

IRUDEK ENERGIAELNYELŐK KÉSZLETEN!

Kifinomult Biztonság az Alpintechnikában: Az Energiaelnyelő Eszközök Bűvölete


Az alpintechnika, az égbe nyúló magaslatok, meredek falak, és szűk réseken való sziklamászás művészete, ahol a munkavállalók mindennapjai a kihívásokkal teli magasban zajlanak. A siker és a túlélés kulcsa a megfelelő biztonsági felszerelések alkalmazásában rejlik, és ebben a kategóriában az energiaelnyelő eszközök kiemelkedő szerepet játszanak.

Az Alpintechnika Világa:

Az alpintechnika nem csupán munka, hanem egy életstílus, ahol a meredek sziklafalak és a hófödte hegyek válnak a szakemberek játszóterévé. Az ilyen szélsőséges környezetben való munkavégzés azonban nem lehetőség, hanem kötelesség a megfelelő védelem és felszerelés nélkülözhetetlen.

Az Energiaelnyelő Eszközök Szerepe:

Az energiaelnyelő eszközök az alpintechnikában a biztonság sarokkövei. Ezek a műszaki csodák olyan kritikus pillanatokban lépnek közbe, amikor minden más meghiúsulhat. Az energiaelnyelők nem csupán az esés erejét csökkentik, hanem a munkavállalók egészségét és túlélési esélyeit is növelik.

Az Energiaelnyelő Eszközök Varázsa:

  1. Progresszív Energiaelnyelés: Az energiaelnyelő eszközök olyan kifinomult rendszerekkel rendelkeznek, amelyek fokozatosan és precízen csökkentik az esésből adódó energiát. Ezáltal minimalizálják a munkavállaló szervezetére gyakorolt ​​hatást.

  2. Ergonómia és Könnyedség: Az energiaelnyelők ergonomikus kialakításukkal és könnyűsúlyukkal hozzájárulnak a munkavállalók kényelméhez és mozgásszabadságukhoz.

  3. Szabványok és Minőség: A megbízható energiaelnyelő eszközök szigorú nemzetközi szabványoknak megfelelnek, és a minőség terén is kiemelkednek.

A Kihívások Előttünk Állnak:

Az alpintechnikában az elvégzendő munkák gyakran a természet szeszélyeitől függenek, és a munkavállalók kitévése különféle veszélyeknek mindennapos. Az energiaelnyelő eszközökkel felszerelkezve azonban a kihívások magukba foglalják a szabadság és a magaslatok feletti uralom érzését is.

Ez a bevezetés az energiaelnyelő eszközök varázslatos világába kalauzol, ahol a kivételes tervezés és a mérnöki zsenialitás a munkavállalók védelméért dolgozik. Az alpintechnika nem csupán a hegyek meghódításáról szól, hanem azok magaslati szépségeivel együtt a biztonság, amit az energiaelnyelő eszközök kínálnak.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT 06 70 608 2434

Irudek Astun Energiaelnyelő: Innováció és Biztonság Egyesítve


Bemutatás:

Az Irudek Astun energiaelnyelő egy kiváló minőségű, innovatív eszköz, amelyet a magasban történő munkavégzés során használnak a biztonság és a hatékonyság növelése érdekében. Ez a termékbemutató bejegyzés részletesen ismerteti az Astun energiaelnyelő jellemzőit és előnyeit.


Kiemelkedő Jellemzők:

  1. Egyedi Konstrukció:

    • Az Astun energiaelnyelő kialakítása az iparágban elismert legújabb tervezési és gyártási eljárásokat tükrözi. A könnyűsúlyú, mégis erős anyagok használata maximalizálja a tartósságot és a teljesítményt.
  2. Hosszú Élettartam:

    • Az energiaelnyelő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak, az UV-sugaraknak és a környezeti hatásoknak. Ez hosszú élettartamot biztosít a terméknek, ami költséghatékony választást kínál a felhasználóknak.
  3. Könnyű Kezelhetőség:

    • Az Astun energiaelnyelő ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és gyorsan csatlakoztatható a munkahelyi felszereléshez. Ez segít az egyszerű és hatékony használatban a munkavállalók számára.
  4. Kompakt és Rugalmas:

    • A termék kompakt méretei és rugalmassága lehetővé teszik, hogy könnyedén szállítható legyen, miközben biztosítja a szükséges energiaveszteséget a zuhanás esetén.

Biztonságos Használat:

  1. Zuhanásgátló Rendszerrel Kombinálva:

    • Az Astun energiaelnyelő kiválóan kombinálható más zuhanásgátló rendszerekkel, például hevederekkel és hevederblokkokkal, biztosítva a teljes körű védelmet.
  2. Megfelelőség Szabványoknak:

    • Az Astun energiaelnyelő megfelel a legmagasabb biztonsági szabványoknak és előírásoknak, beleértve az EN 355:2002 és EN 354:2010 szabványokat is.

Felhasználói Élmény:

Az Astun energiaelnyelő könnyűsúlyú kialakítása és könnyen kezelhető jellege növeli a felhasználói élményt. A munkavállalók gyorsan és hatékonyan alkalmazhatják, minimalizálva a munkaidőt és növelve a produktivitást.


Záró Gondolatok:

Az Irudek Astun energiaelnyelő a biztonság és a kényelem jegyében született meg. A magas minőségű anyagok és az innovatív tervezés révén ez az energiaelnyelő kiváló választás minden olyan szakember számára, aki magasban történő munkavégzés során maximalizálni szeretné a biztonságot és a hatékonyságot. A felhasználóbarát kialakítás és a szigorú szabványoknak való megfelelés garantálja, hogy az Astun energiaelnyelő megfeleljen a szakmai elvárásoknak és hozzájáruljon a biztonságos munkavégzéshez.

 

45 mm széles, 340 mm hosszú
Fekete poliamid alapanyagú energiaelnyelő hevederszalag
Mindkét végén hurokkal
Összehajtott energiaelnyelő hevederszalag mindkét végén hurokkal
Biztonsági varrással, védőréteggel
12mm átmérőjű kötéllel
Teljes hossz 140cm

140KG -IG használható
+ 1 acél karabiner csavaros zárral + 1 acél karabiner 55 mm nyílással.
EU szabvány:EN355 EN362 

ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET 140 cm
SÚLY 152 gramm
SZABVÁNY EN355 EN362
KARTON / DARAB 25
GYÁRTÓ IRUDEK

362astun

Irudek 397 Energiaelnyelő: A Magas Biztonság Új Szintje


Bemutatás:

Az Irudek 397 energiaelnyelő egy kimagasló minőségű védőeszköz, amely a magasban végzett munkák során nyújt kivételes védelmet. Ebben a termékbemutató bejegyzésben részletesen ismertetjük az Irudek 397 energiaelnyelő jellemzőit, amelyek a biztonság és hatékonyság iránti elkötelezettséget tükrözik.


Kiemelkedő Jellemzők:

  1. Túlfeszültség-elnyelési Rendszer:

    • Az Irudek 397 energiaelnyelő speciális túlfeszültség-elnyelő rendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a zuhanás során keletkező erőket, biztosítva a megfelelő energiaelnyelést.
  2. Kompakt és Könnyűsúlyú Kialakítás:

    • A termék kialakítása kompakt és könnyű, így kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé. Ezáltal minimalizálja a munkavállalók terhelését, hozzájárulva a hatékony munkavégzéshez.
  3. Magas Minőségű Anyagok:

    • Az Irudek 397 energiaelnyelő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak és a kopásnak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.

Biztonságos Használat:

  1. Megfelelőség Szabványoknak:

    • Az Irudek 397 energiaelnyelő teljes mértékben megfelel az EN 355:2002 és EN 354:2010 szabványoknak, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelel.
  2. Könnyű Használat:

    • Az energiaelnyelő könnyen csatlakoztatható a munkavállalók munkavédelmi hevedereihez, és egyszerűen kezelhető, biztosítva a zökkenőmentes használatot és a gyors munkavégzést.

Felhasználói Élmény:

Az Irudek 397 energiaelnyelő kialakítása és funkciói a felhasználók számára kényelmes és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. A könnyűsúlyú tervezés és az egyszerű kezelhetőség növelik a munkavállalók hatékonyságát és kényelmét.


Záró Gondolatok:

Az Irudek 397 energiaelnyelő új mércét állít fel a magasban végzett munkavégzés során alkalmazható védőeszközök terén. A kifinomult túlfeszültség-elnyelő rendszer, a könnyűsúlyú kialakítás és a magas minőségű anyagok egyesítése garantálja a kiemelkedő biztonságot és a felhasználói elégedettséget. Az Irudek 397 energiaelnyelő egy új generációs eszköz, amely hozzájárul a munkavégzés biztonságához és hatékonyságához.

45 mm széles, 340 mm hosszú
Fekete poliamid alapanyagú energiaelnyelő hevederszalag
Mindkét végén hurokkal
Összehajtott energiaelnyelő hevederszalag mindkét végén hurokkal
Biztonsági varrással, védőréteggel
Elasztikus hevederrel
180cm teljes hossz
+ 1 acél karabiner csavaros zárral
+ 1 acél karabiner 55 mm nyílással.
EU szabvány: EN355  

ÖSSZETÉTEL Elasztikus polyészter
MÉRET 180cm
SÚLY 1100 gramm
SZABVÁNY EN355 EN362
KARTON / DARAB 20
GYÁRTÓ IRUDEK

ENERGIAELNYELŐ IRUDEK 397 ELASZTIKUS

Irudek 398 Energiaelnyelő: Az Innováció és Biztonság Egyesülése


Bemutatás:

Az Irudek 398 energiaelnyelő az Irudek csúcsminőségű termékcsaládjának büszke tagja, amely magas színvonalú biztonságot és kényelmet kínál a magasban végzett munkáknál. Ebben a termékbemutató bejegyzésben alaposan bemutatjuk az Irudek 398 energiaelnyelő jellemzőit, amelyek kiemelkedővé teszik ezt az innovatív védőeszközt.


Kiemelkedő Jellemzők:

  1. Kettős Energiaelnyelő Rendszer:

    • Az Irudek 398 energiaelnyelő rendelkezik egyedi kettős energiaelnyelő rendszerrel, amely maximális hatékonyságot és biztonságot biztosít. Ez a funkció különleges védelmet nyújt zuhanás esetén.
  2. Erős és Könnyűsúlyú Konstrukció:

    • A termék erős és könnyűsúlyú anyagok felhasználásával készül, így hozzájárulva a munkavállaló kényelméhez és a hosszú élettartamhoz.
  3. Gyors Csatlakoztatás:

    • Az Irudek 398 energiaelnyelő gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a munkavállalók munkavédelmi hevedereihez, minimalizálva az időveszteséget és elősegítve a hatékony munkavégzést.

Biztonságos Használat:

  1. Megfelelőség Szabványoknak:

    • Az Irudek 398 energiaelnyelő minden tekintetben megfelel az EN 355:2002 és EN 354:2010 szabványoknak, garantálva a magas biztonsági szintet.
  2. Zökkenőmentes Működés:

    • A kettős energiaelnyelő rendszer és a gyors csatlakoztatási lehetőség együttesen biztosítják a zökkenőmentes és hatékony működést, még a kritikus helyzetekben is.

Felhasználói Élmény:

Az Irudek 398 energiaelnyelő kialakítása és funkcionalitása a munkavállalók kényelmét és biztonságát helyezi előtérbe. A könnyűsúlyú tervezés, a gyors csatlakoztatás és a kettős energiaelnyelő rendszer együttesen segítik a felhasználókat a hatékony és biztonságos munkavégzésben.


Záró Gondolatok:

Az Irudek 398 energiaelnyelő egy forradalmi lépés a magasban végzett munkák biztonságában és hatékonyságában. Az innovatív tervezés és a kettős energiaelnyelő rendszer révén ez a védőeszköz a munkavállalók védelmét szolgálja, és biztosítja, hogy a munkavégzés mindig magas színvonalon történjen. Az Irudek 398 energiaelnyelő: ahol az innováció és a biztonság találkoznak.

 

45 mm széles, 340 mm hosszú
Fekete poliamid alapanyagú energiaelnyelő hevederszalag
Mindkét végén hurokkal
Összehajtott energiaelnyelő hevederszalag mindkét végén hurokkal
Biztonsági varrással, védőréteggel
Elasztikus hevederrel
180cm teljes hossz
+ 1 acél karabiner csavaros zárral
+ 2 acél karabiner 55 mm nyílással.
EU szabvány: EN355 EN362 

ÖSSZETÉTEL Elasztikus polyészter
MÉRET 180cm
SÚLY 1920 grammSZABVÁNY EN355 EN362
KARTON / DARAB 10
GYÁRTÓ IRUDEK

398

Irudek 363 Energiaelnyelő: Kiváló Biztonság és Kényelem Magasban Végzett Munkákhoz


Bemutatás:

Az Irudek 363 energiaelnyelő egy kimagasló minőségű védőeszköz, amely a magasban végzett munkák során nyújt kivételes védelmet és kényelmet. Ebben a termékbemutató bejegyzésben részletesen ismertetjük az Irudek 363 energiaelnyelő jellemzőit, amelyeket a szigorú biztonsági elvárások és a felhasználói igények szem előtt tartásával terveztek.


Kiemelkedő Jellemzők:

  1. Optimális Energiaelnyelés:

    • Az Irudek 363 energiaelnyelő speciális energiaelnyelő rendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a zuhanás során keletkező erőket. Ez biztosítja a megfelelő energiaelnyelést és minimalizálja a munkavállaló terhelését.
  2. Könnyűsúlyú Kialakítás:

    • A termék könnyűsúlyú, mégis tartós anyagok felhasználásával készül, így kényelmet és szabad mozgást biztosít a munkavállalók számára a munkavégzés során.
  3. Gyors Csatlakoztatás:

    • Az Irudek 363 energiaelnyelő gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a munkavállalók munkavédelmi hevedereihez. A könnyű használat segíti a munkavégzés zökkenőmentességét.

Biztonságos Használat:

  1. Megfelelőség Szabványoknak:

    • Az Irudek 363 energiaelnyelő minden tekintetben megfelel az EN 355:2002 és EN 354:2010 szabványoknak, biztosítva a legmagasabb biztonsági követelményeknek való megfelelést.
  2. Erős és Tartós Anyagok:

    • Az energiaelnyelő erős és tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosítva.

Felhasználói Élmény:

Az Irudek 363 energiaelnyelő tervezése és kialakítása a felhasználók számára kényelmes és hatékony munkavégzést tesz lehetővé. A könnyűsúlyú konstrukció és a gyors csatlakoztatási lehetőség növeli a munkavállalói elégedettséget és a hatékonyságot.


Záró Gondolatok:

Az Irudek 363 energiaelnyelő egy olyan eszköz, amelyre a munkavégzés magasban történő biztonságának és kényelmének optimalizálására tervezték. A kiváló minőségű anyagok és az innovatív energiaelnyelő rendszer együttesen biztosítják a munkavállalók maximális védelmét. Az Irudek 363 energiaelnyelő: ahol a biztonság és kényelem találkozik.

 

45 mm széles, 340 mm hosszú
Fekete poliamid alapanyagú energiaelnyelő hevederszalag
Mindkét végén hurokkal
Összehajtott energiaelnyelő hevederszalag mindkét végén hurokkal
Biztonsági varrással, védőréteggel
12mm átmérőjű kötéllel
Teljes hossz 150cm
Félig statikus kétkaros kötélelnyelő + 1 acél karabiner csavaros zárral
+ 2 acél karabiner 55 mm nyílással.
EU szabvány: EN355 EN362 

ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET 180cm
SÚLY 1,9kg
SZABVÁNY EN355 EN362
KARTON / DARAB 10
GYÁRTÓ IRUDEK

363

Irudek 362 Energiaelnyelő: A Kényelem és Biztonság Harmóniája


Bemutatás:

Az Irudek 362 energiaelnyelő egy olyan védőeszköz, amely a kényelmet és a biztonságot helyezi előtérbe a magasban végzett munkák során. Ebben a termékbemutató bejegyzésben részletesen bemutatjuk az Irudek 362 energiaelnyelő kivételes jellemzőit és előnyeit, melyek a munkavégzés hatékonyságát és a munkavállalók védelmét szolgálják.


Kiemelkedő Jellemzők:

  1. Progresszív Energiaelnyelő Rendszer:

    • Az Irudek 362 energiaelnyelő egyedi progresszív energiaelnyelő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a fokozatos és kontrollált energiaelnyelést zuhanás esetén.
  2. Könnyűsúlyú és Ergonomikus Kialakítás:

    • A termék könnyűsúlyú anyagok felhasználásával készül, és ergonomikus kialakítása kényelmet és szabad mozgást biztosít a munkavállalóknak a munkavégzés során.
  3. Gyors és Egyszerű Csatlakozás:

    • Az Irudek 362 energiaelnyelő könnyen és gyorsan csatlakoztatható a munkavállalók munkavédelmi hevedereihez, minimalizálva az időveszteséget és elősegítve a hatékony munkavégzést.

Biztonságos Használat:

  1. Megfelelőség Szabványoknak:

    • Az Irudek 362 energiaelnyelő minden tekintetben megfelel az EN 355:2002 és EN 354:2010 szabványoknak, amelyek a magas biztonsági követelményeknek való megfelelést garantálják.
  2. Tartós Anyagok:

    • Az energiaelnyelő erős és tartós anyagokból készül, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak és a kopásnak, hosszú élettartamot biztosítva.

Felhasználói Élmény:

Az Irudek 362 energiaelnyelő a felhasználók kényelmét és hatékonyságát helyezi előtérbe. A progresszív energiaelnyelő rendszer és a könnyűsúlyú kialakítás segíti a munkavállalókat a biztonságos és hatékony munkavégzésben.


Záró Gondolatok:

Az Irudek 362 energiaelnyelő egy olyan védőeszköz, amelyet azért terveztek, hogy segítse a munkavállalókat a magasban végzett munkák során. A biztonság és kényelem harmóniája révén ez a energiaelnyelő hozzájárul a munkavégzés magas szintű biztonságához és hatékonyságához. Az Irudek 362 energiaelnyelő: ahol a kényelem találkozik a biztonsággal.

45 mm széles, 340 mm hosszú
Fekete poliamid alapanyagú energiaelnyelő hevederszalag
Mindkét végén hurokkal
Összehajtott energiaelnyelő hevederszalag mindkét végén hurokkal
Biztonsági varrással, védőréteggel
12mm átmérőjű kötéllel
Teljes hossz 140cm
+ 1 acél karabiner csavaros zárral + 1 acél karabiner 55 mm nyílással.
EU szabvány:EN355 EN362 

ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET 140 cm
SÚLY 152 gramm
SZABVÁNY EN355 EN362
KARTON / DARAB 25
GYÁRTÓ IRUDEK

ENERGIAELNYELŐ IRUDEK 362