PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu

TESTHEVEDER

✨ Fedezd Fel a Tökéletes Testhevedert Velünk! ✨

Bizonytalan vagy, hogy melyik testheveder passzol hozzád a leginkább? Szükséged van egy kis segítségre, hogy megtaláld az ideális darabot?

???? Üdvözlünk a lehetőségek világában! ???? Hívj minket azonnal a 06 70 608 2434-es számon, és csatlakozz azokhoz, akik már megtalálták a tökéletes egyensúlyt kényelem és biztonság között.

???? Választékunk azonnal elérhető, így nem kell várnod a védelemre, amire szükséged van. Raktárunk készen áll, hogy az általad választott testhevedert akár már a következő nap a kezedbe adja 

???? Keress további tippeket és útmutatókat weboldalunk alján, és legyen a testheveder választás nem csak biztonságos, de egyszerű is!

zuhanásgátló raktár

zuhanásgátló raktár

Lángálló Testhevederek: A Tűzvédelem Új Szintje

A magas hőmérsékletű környezetekben és tűzveszélyes területeken dolgozó szakemberek számára a lángálló testhevederek nem csupán egy védőeszköz; ezek a hevederek életet menthetnek. A lángálló testhevederek kialakítása és anyaghasználata biztosítja, hogy a felhasználók a legextrémebb körülmények között is maximális védelemben részesüljenek.

A Lángálló Testhevederek Jelentősége

A lángálló testhevederek kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy csökkentsék a sérülések és a halálesetek kockázatát tűz esetén. Ezek a hevederek speciális anyagokból készülnek, amelyek képesek ellenállni a magas hőmérsékletnek és nem gyulladnak meg könnyen.

Mi Teszi Különlegessé a Lángálló Testhevedereket?

  • Anyaguk: Olyan anyagokból készülnek, mint a Nomex és Kevlar, amelyek nemcsak lángállóak, hanem kopásállóak és szakításállóak is.
  • Tervezés: A lángálló testhevederek tervezésekor figyelembe veszik a hővel szembeni ellenállást, emellett gyakran vízlepergető és korrózióálló tulajdonságokkal is rendelkeznek.
  • Biztonsági szabványok: Megfelelnek a legmagasabb nemzetközi biztonsági előírásoknak és szabványoknak, beleértve azokat, amelyek kifejezetten a tűzvédelemre vonatkoznak.

Kiknek Ajánlott a Lángálló Testheveder?

  • Tűzoltók és Mentőalakulatok: Akik a tűzoltás és mentés során extrém hőmérsékletű környezetben dolgoznak.
  • Ipari Munkások: Különösen azok számára, akik hegesztési, vágási vagy egyéb magas hőmérsékletet generáló munkafolyamatokat végeznek.
  • Olaj-, Gáz- és Vegyipari Dolgozók: Ahol a tűz- és robbanásveszély mindennapos kockázat.

Védelem a Legmagasabb Szinten

A lángálló testhevederek használata elengedhetetlen a magas hőmérsékletnek és tűzveszélynek kitett munkakörnyezetekben. Ezek a hevederek nem csak a munkavégzés biztonságát növelik, hanem a felhasználók nyugalmát is biztosítják, tudva, hogy a lehető legjobb védelemben részesülnek. Ha olyan területen dolgozol, ahol a tűzveszély reális kockázatot jelent, a lángálló testheveder használata nélkülözhetetlen a személyes biztonságod érdekében.

Antisztatikus Testhevederek: A Biztonság Új Dimenziója

Az elektronikai gyárak, robbanásveszélyes környezetek és más speciális munkaterületek kihívásai között az egyik legfontosabb a statikus elektromosság okozta kockázatok kezelése. Az antisztatikus testhevederek nem csak egy újabb védőfelszerelés a palettán; ők azok, akik ebben a különleges és kritikus szerepben a frontvonalban állnak.

Miért Fontosak az Antisztatikus Testhevederek?

Az antisztatikus testhevederek kifejezetten olyan anyagokból készülnek, amelyek megakadályozzák a statikus elektromosság felhalmozódását, ezzel csökkentve a potenciális robbanás vagy tűz keletkezésének veszélyét. Ezek a hevederek elengedhetetlenek minden olyan munkakörnyezetben, ahol az elektrosztatikus kisülések (ESD) károsíthatják az elektronikai eszközöket, vagy robbanásveszélyes anyagokkal dolgoznak.

Miben Különböznek az Antisztatikus Testhevederek?

  • Anyaguk: Speciális szövetekből és anyagokból készülnek, amelyek képesek elvezetni a statikus elektromosságot.
  • Kialakításuk: Gyakran integráltan tartalmaznak vezető szálakat, amelyek biztosítják az elektromos töltések egyenletes eloszlását és elvezetését.
  • Biztonsági Jellemzők: Megfelelnek a szigorú nemzetközi szabványoknak, beleértve azokat, amelyek kifejezetten az ESD védelemre vonatkoznak.

Kinek Ajánlott Az Antisztatikus Testheveder?

  • Elektronikai Gyártás: Azok számára, akik érzékeny elektronikai komponensekkel dolgoznak, elengedhetetlen a statikus elektromosság kockázatának minimalizálása.
  • Kémiai és Gyógyszeripar: Ahol robbanásveszélyes anyagokkal való munkavégzés növeli a biztonsági követelményeket.
  • Olaj- és Gázipar: Itt a statikus kisülés különösen nagy kockázatot jelent, ami komoly balesetekhez vezethet.

Válaszd az Antisztatikus Testhevedert!

Ha olyan munkakörnyezetben dolgozol, ahol a statikus elektromosság kezelése kulcsfontosságú, az antisztatikus testheveder nem hiányozhat a felszerelésedből. Ne csak a ma biztonságára gondolj, hanem a holnapéra is! Az antisztatikus testhevederekkel megelőzheted a potenciális katasztrófákat, miközben biztonságban és kényelemben végzed a munkádat.

Testhevederek Kiválasztása Lapos Tetőn Végzett Munkánál

A lapos tetőkön végzett munka sajátos kihívásokkal jár, különösen a leesés veszélye miatt. A megfelelő testheveder kiválasztása kulcsfontosságú a munkavállalók biztonságának biztosításához. Íme néhány fontos szempont és ajánlás a lapos tetőn végzett munkálatok során használandó testhevederek kiválasztásához:

1. Biztonsági Szabványok

Ellenőrizze, hogy a testheveder megfelel-e a releváns biztonsági szabványoknak, mint például az EN 361 (Európában), CSA Z259.10 (Kanadában), vagy ANSI Z359.1 (USA). Ezek a szabványok garantálják, hogy a testhevederek megfelelően védik a viselőt a leesés során.

2. Állíthatóság és Kényelem

A lapos tetőn végzett munka gyakran sok álló és hajolgató mozgást igényel, ezért fontos egy jól illeszkedő, állítható testheveder választása. A kényelem érdekében keressen párnázott vállpántokkal és derékrésszel rendelkező modellt, ami csökkenti a testre gyakorolt nyomást és javítja a viselhetőséget hosszabb időn keresztül.

3. Tartósság

A lapos tetőn végzett munka során a testheveder különböző környezeti hatásoknak van kitéve, mint például UV sugárzás, eső, vagy akár szélsőséges hőmérséklet. Válasszon UV-álló és kopásálló anyagokból készült testhevedert a hosszú távú használat és megbízhatóság érdekében.

4. Zuhanásátló Rendszer Integrációja

Fontos, hogy a testheveder része legyen egy átfogó zuhanásátló rendszernek, beleértve az energiaelnyelőket és a zuhanást megállító rendszereket. Ez különösen fontos a lapos tetőknél, ahol gyakran nincs természetes kikötési pont.

5. Kikötési Pontok

Válasszon olyan testhevedert, amely több kikötési ponttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a munkavállaló biztonságosan rögzíthesse magát a legoptimálisabb pontokon, attól függően, hogy hol végzi a munkát a tetőn.

6. Vízszintes és Függőleges Mozgás

Mivel a lapos tetőn történő munka gyakran magában foglal vízszintes mozgást és esetleg függőleges átjárásokat is, fontos egy olyan testheveder kiválasztása, amely támogatja a szükséges mozgási szabadságot, anélkül hogy veszélyeztetné a biztonságot.

Záró Gondolatok

A lapos tetőn végzett munka komoly biztonsági kihívásokkal jár, így a megfelelő testheveder kiválasztása elengedhetetlen. A fent említett szempontok figyelembe vétele segíthet a biztonságos és kényelmes munkavégzés biztosításában. Mindig győződjön meg róla, hogy a testheveder és a kapcsolódó biztonsági eszközök megfelelnek a munkavégzés során felmerülő specifikus igényeknek.

Kinek Ajánljuk a Párnázott Testhevedereket: Kényelem és Biztonság a Munkavégzés Során

A párnázott testhevederek tervezésekor két fő szempontot tartanak szem előtt: a biztonságot és a kényelmet. Ezek az eszközök különösen hosszú távú vagy fizikailag megterhelő munkák esetén ajánlottak, ahol a hagyományos testhevederek viselése kellemetlenséget vagy fáradtságot okozhat. Ebben a bejegyzésben megnézzük, hogy kik számára jelenthetik a legnagyobb előnyt a párnázott testhevederek.

1. Építőipari Dolgozók

Az építőiparban dolgozók gyakran hosszú órákat töltenek magasságban, ahol a testheveder folyamatos viselése elengedhetetlen. A párnázott testhevederek extra kényelmet biztosítanak, csökkentve ezzel a testen keletkező nyomást és az általános fáradtságérzetet.

2. Szélenergia-ipari Technikusok

A szélturbinák karbantartása és javítása gyakran magasban történik, ahol a munkavégzés időtartama meghosszabbodhat. A párnázott testhevederek segítenek ebben az esetben is, megkönnyítve a technikusok mozgását és növelve munkavégzésük hatékonyságát.

3. Színpadi és Rendezvénytechnikusok

A színpadi szerkezetek, világítások és egyéb felszerelések telepítése vagy bontása során a technikusok gyakran végzik munkájukat magasban. A párnázott hevederek itt is előnyösek, mivel a kényelmi funkciók mellett biztosítják a szükséges mobilitást és biztonságot.

4. Faipari Munkások

A fák gondozása és az arborisztikai munkák során a munkások hosszú időt tölthetnek fákon, ahol a mozgás szabadsága és a kényelem kiemelten fontos. A párnázott testhevederek itt is jelentős előnyt jelenthetnek.

5. Magassági Mentőszolgálatok

A magassági mentőszolgálatok tagjai számára a párnázott testhevederek nem csak a kényelmet, hanem a gyors és hatékony mozgást is segítik vészhelyzetek során. Az extra párnázás csökkenti a testre gyakorolt nyomást, amely kritikus lehet hosszú mentési műveletek során.

Összefoglalás

A párnázott testhevederek kiváló választást jelentenek mindenki számára, aki hosszú időt tölt magassági munkavégzés során, és szüksége van a fokozott kényelemre és mozgás szabadságra. Ezek az eszközök hozzájárulnak a munkabiztonság növeléséhez, miközben csökkentik a munkavégzés során jelentkező kellemetlenségeket és a sérülések kockázatát.

Testhevederek Kiválasztása Emelőkosaras Munkavégzésnél

Az emelőkosaras munkavégzés különleges kihívásokat jelent a munkavállalók biztonsága szempontjából, különösen magasban történő munkák esetén. A megfelelő testheveder kiválasztása létfontosságú a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez. Íme néhány fontos szempont, amit figyelembe kell venni emelőkosaras munkavégzés során használandó testhevederek kiválasztásakor:

1. Szabványok és Tanúsítványok

Győződjön meg róla, hogy a választott testheveder megfelel az összes releváns helyi és nemzetközi biztonsági szabványnak, például az EN 361-nek az Európai Unióban vagy az OSHA szabályainak az Egyesült Államokban. Ezek a tanúsítványok biztosítják, hogy a testheveder megfelelően van tervezve és tesztelve a zuhanásból eredő erők elnyelésére.

2. Kényelem és Ergonómia

Az emelőkosaras munka gyakran hosszú órákat igényelhet egy viszonylag korlátozott térben. Válasszon olyan testhevedert, amely ergonomikus tervezéssel rendelkezik, hogy minimalizálja a viselője fáradtságát és növelje a kényelmet. Párnázott vállpántok, derékszíj és állítható lábszíjak segíthetnek a testheveder illeszkedésének javításában.

3. Tartósság

Mivel az emelőkosaras munkavégzés során a testheveder rendszeresen ki van téve az időjárásnak és más külső behatásoknak, fontos, hogy tartós anyagokból készüljön. Keressen olyan testhevedereket, amelyek UV-álló és kopásálló anyagokból készültek, hogy hosszú távon is megőrizzék funkciójukat és biztonságosságukat.

4. Beépített Zuhanásgátló Rendszer

Fontolóra vehet olyan testhevedereket, amelyek integrált zuhanásgátló rendszerrel rendelkeznek, például energiaelnyelővel. Ezek az eszközök jelentősen csökkenthetik a zuhanás során a testre ható erőket, ami létfontosságú a magasból történő esés esetén.

5. Mozgás Szabadsága

A munka természetéből adódóan az emelőkosaras munkavégzésnél fontos, hogy a testheveder ne korlátozza a viselő mozgását. Válasszon olyan modellt, amely lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy veszélyeztetné a biztonságot.

6. Kompatibilitás

Ellenőrizze, hogy a testheveder kompatibilis-e más biztonsági eszközökkel, mint például karabinerekkel és biztonsági kötelekkel. Fontos, hogy minden eszköz együttműködjön a maximális biztonság érdekében.

Záró Gondolatok

A megfelelő testheveder kiválasztása emelőkosaras munkavégzésnél elengedhetetlen a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez. Ne feledje, hogy a legjobb választás az, amelyik nemcsak megfelel a biztonsági előírásoknak, de kényelmes, tartós és jól illeszkedik, miközben nem korlátozza a munkavégzés során szükséges mozgás szabadságát. A munkavállalók biztonsága mindig legyen az elsődleges szempont az eszközök kiválasztásakor.

Mentőhevederek Használata: Biztonság a Magasságban

A magassági munkavégzés során nem csupán a zuhanás elleni védelemre van szükség, hanem kiemelt figyelmet kell fordítani a mentési folyamatokra is. A mentőhevederek kulcsfontosságú szerepet játszanak ebben, hiszen kifejezetten arra tervezték őket, hogy gyorsan és hatékonyan nyújtsanak segítséget baleset vagy vészhelyzet esetén. Ebben a bejegyzésben a mentőhevederek használatának fontos szempontjait vesszük górcső alá.

Miért Fontosak a Mentőhevederek?

A mentőhevederek olyan speciális eszközök, amelyek lehetővé teszik a bajba jutott személy gyors és biztonságos kiemelését vagy leeresztését. Ezek az eszközök kritikus jelentőséggel bírnak abban az esetben, ha egy munkavállaló zuhanás után zuhanásgátló rendszerben akad fenn, és mentésre szorul. A gyors mentés elengedhetetlen a függesztési trauma és egyéb sérülések elkerülése érdekében.

A Mentőhevederek Jellemzői

  • Anyag és Kialakítás: A mentőhevederek általában erős, kopásálló anyagokból készülnek, mint például a poliészter vagy a nylon, biztosítva ezzel a tartósságot és a megbízhatóságot. A kialakításuk során figyelembe veszik a felhasználó kényelmét és a gyors alkalmazhatóságot.
  • Kikötési Pontok: Több kikötési ponttal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a mentendő személy biztonságos rögzítését és orientációját a mentés során.
  • Kompatibilitás: Kompatibilisek kell legyenek más biztonsági eszközökkel, mint például karabinerekkel, zuhanásgátlókkal és mentőcsörlőkkel.

Használati Útmutató

  1. Képzés és Gyakorlat: A mentőhevederek használata előtt elengedhetetlen a megfelelő képzés és gyakorlat. A munkavállalóknak tisztában kell lenniük a mentési eljárásokkal és a hevederek helyes használatával.
  2. Ellenőrzés a Használat Előtt: Minden használat előtt ellenőrizni kell a mentőhevedert károk, kopás vagy bármely hibás rész jelenléte szempontjából.
  3. Megfelelő Rögzítés: Biztosítsa, hogy a mentőheveder megfelelően legyen rögzítve a mentendő személyen, különös figyelmet fordítva a kikötési pontokra és a testre való megfelelő illeszkedésre.
  4. Mentési Terv: Mindig legyen előre kidolgozott és jól ismert mentési terv, amely részletezi a mentőhevederek és egyéb mentési eszközök használatát.

Záró Gondolatok

A mentőhevederek használata létfontosságú része a magassági munkavégzés biztonsági protokolljainak. A megfelelő képzés, az eszközök rendszeres ellenőrzése, és egy világos mentési terv garantálja, hogy a munkavállalók készen álljanak a vészhelyzetek kezelésére, minimalizálva ezzel a balesetek kockázatát és a sérülések súlyosságát.

Testhevederek Kiválasztása Ereszkedésnél

Az ereszkedés, mint speciális magassági munkavégzési tevékenység, kiemelten fontos biztonsági intézkedéseket igényel. A megfelelő testheveder kiválasztása létfontosságú ahhoz, hogy biztosítsuk a munkavállalók biztonságát és kényelmét az ereszkedés során. Itt van néhány kulcsfontosságú szempont, amit érdemes figyelembe venni az ereszkedéshez szükséges testheveder kiválasztásakor:

1. Ereszkedéshez Tervezett Testhevederek

Válasszon speciálisan ereszkedéshez tervezett testhevedereket, amelyek rendelkeznek beépített ereszkedő eszközökkel vagy kompatibilisek az ereszkedő rendszerekkel. Ezek a testhevederek gyakran rendelkeznek elülső és hátsó kikötési pontokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy az ereszkedés során optimális testhelyzetben maradjon.

2. Állíthatóság és Kényelem

Az ereszkedés során a testhevedernek kényelmesnek kell lennie, még hosszabb időtartam alatt is. Keressen olyan modelleket, amelyek állítható derék-, váll-, és lábszíjakkal rendelkeznek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a viselő testméretéhez. A párnázott vállpántok és derékrész tovább növelhetik a kényelmet.

3. Tartósság és Anyag

Az ereszkedés során a testheveder nagyfokú súrlódással és kopással szembesülhet. Válasszon olyan testhevedert, amely kopásálló anyagokból készült, például erősített nylonból vagy poliészterből, hogy ellenálljon az ereszkedés okozta igénybevételnek.

4. Biztonsági Szabványok

Győződjön meg arról, hogy a választott testheveder megfelel a nemzetközi vagy helyi biztonsági szabványoknak, mint például az EN 358, EN 361, vagy ANSI Z359. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a testhevederek megfelelő védelmet nyújtanak az ereszkedés során.

5. Kiegészítők és Kompatibilitás

Ügyeljen arra, hogy a testheveder kompatibilis legyen az összes szükséges kiegészítővel, mint például karabinerek, ereszkedő eszközök, és energiaelnyelők. Egyes testhevederek integrált kiegészítőkkel érkeznek, amelyek megkönnyítik az ereszkedési rendszer összeállítását.

6. Ellenőrzés és Karbantartás

Az ereszkedésnél használt testhevedereknek rendszeres ellenőrzésen és karbantartáson kell átesniük, hogy biztosítsuk integritásukat és biztonságos működésüket. Válasszon olyan testhevedert, amely könnyen ellenőrizhető és karbantartható, hogy maximalizálja a biztonságot és a használati élettartamot.

Záró Gondolatok

Az ereszkedés különleges kihívásokat jelent a magassági munkavégzés során, így a megfelelő testheveder kiválasztása elengedhetetlen a biztonságos és hatékony munkavégzéshez. Figyelembe véve a fent említett szempontokat, biztosítható, hogy a munkavállalók megfelelő védelemben részesüljenek az ereszkedés során.

Miért Az Irudek Testheveder Szetteket Ajánljuk?

Amikor a munkavédelmi felszerelések beszerzése kerül szóba, minden részlet számít. Az Irudek testheveder szettek kiemelkednek a piacon elérhető számtalan lehetőség közül, és nem véletlenül. Az Irudek által kínált szettek kombinálják a kényelmet, a biztonságot, és a sokoldalúságot, hogy minden munkakörülmény között megfelelő védelmet nyújtsanak. Íme néhány ok, amiért az Irudek testheveder szetteket ajánljuk:

Kiváló Minőség és Megbízhatóság

Az Irudek szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, hogy biztosítsa termékei megbízhatóságát és tartósságát. A használt anyagok ellenállnak az időjárásnak, kopásnak, és biztosítják a hosszú távú használatot.

Kényelem és Ergonómia

A testheveder szettek ergonomikus kialakítása növeli a viselő kényelmét, még hosszú munkaidő és megterhelő körülmények között is. A párnázott vállpántok, állítható deréköv, és a testre szabható illeszkedés csökkenti a munkavégzés során tapasztalható fáradtságot és stresszt.

Sokoldalúság

Az Irudek testheveder szettek tervezésekor figyelembe veszik a különböző iparágak és munkakörülmények igényeit. Legyen szó magassági munkáról, építkezésről vagy bármely más területről, ahol zuhanásbiztosítás szükséges, az Irudek szettek széles választéka képes megfelelni a felhasználók elvárásainak.

Biztonsági Szabványoknak Való Megfelelés

Az Irudek testheveder szettek megfelelnek a legmagasabb nemzetközi biztonsági előírásoknak és szabványoknak. Ez biztosítja, hogy a felhasználók a lehető legjobb védelemben részesüljenek, és csökkenti a munkahelyi balesetek kockázatát.

Könnyű Használat

Az Irudek szettek felhasználóbarát tervezése lehetővé teszi, hogy a munkavállalók gyorsan és egyszerűen felvegyék, illetve levéve a felszerelést. Ez növeli a munka hatékonyságát és csökkenti az időveszteséget.

Összefoglalva

Az Irudek testheveder szettek ajánlásának oka egyszerű: a legmagasabb szintű biztonság, kényelem és sokoldalúság biztosítása a munkahelyeken. Ha Ön is maximális védelmet és kényelmet szeretne biztosítani munkavállalóinak, válassza az Irudek által kínált megoldásokat. Az Irudek elkötelezett amellett, hogy a munkavédelem ne csak kötelezettség, hanem egy érték is legyen, amely hozzájárul a biztonságosabb és hatékonyabb munkavégzéshez.

Testhevederek Kiválasztása Állványon Végzett Munkához

Az állványon végzett munka magas kockázatot jelenthet a munkavállalók biztonságára, különösen ha magasban történik a munkavégzés. A megfelelő testheveder kiválasztása elengedhetetlen a zuhanás elleni védelem biztosítása és a munkahelyi balesetek megelőzése érdekében. Íme néhány kulcsfontosságú szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor állványon végzett munkához választ testhevedert.

1. Megfelelés a Biztonsági Előírásoknak

Ellenőrizze, hogy a testheveder megfelel-e a helyi és nemzetközi biztonsági szabványoknak, mint például az EN 361 az Európai Unióban. Ezek a szabványok garantálják, hogy a testhevederek megfelelő tesztelésen mentek keresztül, és biztonságosak a magasban végzett munkához.

2. Tartósság és Anyag

Válasszon olyan testhevedert, amely tartós, kopásálló anyagokból készült, mint például erős poliészter vagy nejlon. Az állványon végzett munka során a testheveder gyakran érintkezik éles vagy durva felületekkel, ezért fontos, hogy az anyaga ellenálljon a mechanikai sérüléseknek.

3. Kényelem és Illeszkedés

Mivel az állványon végzett munka hosszú órákat igényelhet, a testhevedernek kényelmesnek kell lennie, hogy a munkavállalók egész nap viselhessék anélkül, hogy kellemetlenséget éreznének. Keressen olyan modelleket, amelyek párnázott vállpántokkal, állítható derék- és combpántokkal rendelkeznek a jobb illeszkedés és kényelem érdekében.

4. Beépített Zuhanásgátló Funkciók

Fontolja meg olyan testhevederek kiválasztását, amelyek beépített zuhanásgátló funkciókkal rendelkeznek, mint például energiaelnyelőkkel. Ezek az eszközök jelentősen csökkenthetik a zuhanás esetén a testre ható erőket, így növelve a munkavállalók biztonságát.

5. Kompatibilitás és Rugalmasság

Győződjön meg róla, hogy a testheveder kompatibilis más biztonsági eszközökkel, mint például biztonsági kötelekkel és karabinerekkel. Ez biztosítja, hogy az összes eszköz együttesen működjön a lehető legnagyobb védelem érdekében. Emellett előnyös, ha a testheveder több rögzítési ponttal rendelkezik, amelyek növelik a mozgás szabadságát és rugalmasságot biztosítanak a különböző munkahelyzetekhez.

6. Egyszerű Fel- és Levétel

A testhevedernek egyszerűen fel- és levehetőnek kell lennie, hogy a munkavállalók gyorsan és hatékonyan tudják használni. A bonyolult vagy időigényes felszerelés növelheti a munkavégzés kockázatát. Keressen olyan modelleket, amelyek intuitív csatrendszerekkel rendelkeznek.

Záró Gondolatok

A megfelelő testheveder kiválasztása állványon végzett munkához kulcsfontosságú a biztonságos munkavégzés szempontjából. Ne feledje, hogy a legjobb testheveder az, amelyik nemcsak megfelel a biztonsági előírásoknak, hanem kényelmes, tartós, és kompatibilis más biztonsági eszközökkel. Mindig mérlegelje a fent említett szempontokat, hogy a lehető legbiztonságosabb és legmegfelelőbb döntést hozza a csapat számára.

Testhevederek Kiválasztása Közműoszlopon Végzett Munkához

Amikor közműoszlopon végzett munkáról van szó, az egyik legfontosabb szempont a munkavállalók biztonságának garantálása. A megfelelő testheveder kiválasztása létfontosságú a zuhanás elleni védelem szempontjából, mely nemcsak a munkavállaló életét védi, de törvényi előírás is. Ebben a blogbejegyzésben áttekintjük a legfontosabb szempontokat, amelyekre figyelni kell testheveder kiválasztása során közműoszlopon végzett munkához.

1. Biztonsági Szabványok és Tanúsítványok

Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy a választott testheveder megfelel az aktuális biztonsági szabványoknak és rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal. Európában az EN 361 szabvány jelzi az általános célú testhevedereket, amelyek kifejezetten zuhanásgátlásra lettek tervezve.

2. Anyag és Tartósság

A közműoszlopon végzett munka gyakran kihívásokkal jár, mint az időjárás viszontagságai és a fizikai kopás. Válasszon olyan testhevedert, amely strapabíró anyagokból készült, például erős poliészterből vagy nejlonból, ami ellenáll az időjárási körülményeknek és a mechanikai sérüléseknek.

3. Kényelem és Illeszkedés

A munkavállalóknak gyakran hosszú órákon keresztül kell viselniük a testhevedert, ezért fontos, hogy kényelmes legyen és jól illeszkedjen. Keresse a párnázott vállpántokkal, állítható derékpántokkal és combpántokkal rendelkező modelleket, amelyek egyéni illeszkedést biztosítanak és csökkentik a testen jelentkező nyomást.

4. Beépített Zuhanásgátló Funkciók

Néhány testheveder beépített zuhanásgátló rendszereket tartalmaz, mint például energiaelnyelőket, amelyek csökkentik a testre ható erőt zuhanás esetén. Ezek a funkciók növelhetik a biztonságot különösen akkor, ha magasban történő munkavégzésről van szó.

5. Kompatibilitás Más Biztonsági Eszközökkel

Győződjön meg arról, hogy a választott testheveder kompatibilis más biztonsági eszközökkel, például biztonsági kötelekkel, karabinerekkel és állványokkal. Ez biztosítja, hogy a teljes biztonsági rendszer hatékonyan működjön együtt a maximális védelem érdekében.

6. Könnyű Fel- és Levétel

A testhevedernek könnyen fel- és levehetőnek kell lennie, hogy ne okozzon felesleges késedelmet vagy frusztrációt a munkavégzés során. Keressen olyan modelleket, amelyek intuitív csatrendszerekkel rendelkeznek, hogy a munkavállalók gyorsan és hatékonyan viselhessék vagy vehessék le őket.

Záró Gondolatok

A megfelelő testheveder kiválasztása közműoszlopon végzett munkához kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony munkavégzés szempontjából. Ne feledje, hogy a legjobb testheveder az, amely nemcsak megfelel a biztonsági előírásoknak, hanem kényelmes és praktikus is a mindennapi használat során. Gondosan mérlegelje a fent említett szempontokat, hogy a lehető legbiztonságosabb és legmegfelelőbb döntést hozhassa a csapat számára.

Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 Testhevederek Alkalmazása: Maximális Biztonság és Kényelem a Munkahelyen

A modern munkavédelem egyik alappillére a megfelelő személyi védőeszközök használata. Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testheveder kiváló választás minden olyan szakember számára, aki magasban végzett munkája során nem hajlandó kompromisszumot kötni sem a biztonság, sem a kényelem terén. Íme néhány ok, amiért az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testhevederek kiemelkednek a tömegből:

Fejlett Biztonsági Jellemzők

Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testhevederek tervezésénél a biztonság áll az első helyen. A zuhanás esetén életbe lépő energiaelnyelő rendszerek, a kettős záródású karabinerek és a kopásálló anyagok biztosítják, hogy a felhasználó a lehető legnagyobb védelemben részesüljön.

Kényelem Minden Munkakörülmény Között

A kényelem nem maradhat el a biztonság mellett. Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testhevederek ergonomikus kialakítása, a légáteresztő anyagok és a testre szabható méretek garantálják, hogy a hosszú munkanapok során is kényelmesen végezhessük tevékenységünket. A heveder súlyának optimalizálása érdekében kifejlesztett könnyűszerkezet nem akadályozza a mozgást, így a munkavállaló szabadon és hatékonyan végezheti feladatait.

Sokoldalú Alkalmazhatóság

Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testhevederek tervezésekor különös figyelmet fordítottak a sokoldalúságra. Legyen szó építkezésről, magasban végzett karbantartási munkákról, vagy akár ipari környezetben végzett tevékenységekről, ez a testheveder minden helyzetben megállja a helyét. A különböző rögzítési pontok és a moduláris kiegészítők lehetővé teszik, hogy mindenki számára testre szabott védelmet biztosíthassunk.

Egyszerű Használat és Karbantartás

Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testheveder nem csak biztonságos és kényelmes, de rendkívül felhasználóbarát is. A gyorskioldó csatok és az egyszerű méretbeállítás lehetővé teszi, hogy mindenki gyorsan és egyszerűen felvegye vagy levegye a hevedert, míg a könnyen tisztítható anyagok biztosítják, hogy a heveder hosszú távon is megőrizze minőségét és funkcionális jellemzőit.

Összegzés

Az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testhevederek ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a biztonság és kényelem terén. A modern tervezés, a fejlett biztonsági jellemzők és az ergonómiai szempontok figyelembevétele mellett az IRUDEK LIGHT PLUS 2 képes megfelelni a legmagasabb ipari elvárásoknak is. Ha Ön is maximális védelmet és kényelmet szeretne munkavállalóinak biztosítani, az IRUDEK LIGHT PLUS 2 testheveder a tökéletes választás.

 


Két színű heveder 1 hátsó rögzítési ponttal és hosszabbító hevederrel + 1 hátsó rögzítési ponttal.

A combon állítható. Mellkasi heveder. Medence heveder.

ÖSSZETÉTEL Polyészter
SÚLY 750 gramm
SZABVÁNY EN361
KARTON / DARAB 25
GYÁRTÓ IRUDEK
ESZKÖZ JELLEGE KÉTPONTOS TESTHEVEDER

Az Irudek Light Plus 2 testheveder elől és hátul is rendelkezik csatlakozóval, gazdaságos és

praktikus viselet, ugyanakkor nem rendelkezik derékövvel, amely munkahelyzet-pozícionálásnál

lehet hasznos. Könnyű és tartós zuhanásgátló heveder. Hátsó zuhanásgátló gyűrűvel és

hosszabbító pánttal rendelkezik. Állítható mell- és lábpántokat is tartalmaz. Minden fém alkatrész

rendkívül ellenálló horganyzott acélból készül, amely kiváló hosszú távú tartósságot kínál. Állítható,

S-M, L-XL, XXL-XXXL méretekben elérhető termék. 

IRUDEK LIGHT PLUS 2 TESTHEVEDEREK

 

Az Irudek Light Plus4 Testheveder: Könnyedség és Biztonság Minden Munkakörülmények Között

Az Irudek Light Plus4 testheveder a munkavédelem új dimenzióját képviseli, amely egyesíti a kényelmet, a könnyű használatot és a maximális biztonságot. Ez a testheveder tökéletes választás azok számára, akik magasban végzett munkák során nem akarnak kompromisszumot kötni a biztonság és a mozgásszabadság terén. A modern technológia és a felhasználói visszajelzések alapján tervezett Irudek Light Plus egy olyan eszköz, ami minden szükséges munkavédelmi és ergonómiai szempontot figyelembe vesz.

Főbb Jellemzők

  • Könnyűség: Az Irudek Light Plus egyik legnagyobb előnye a kivételes könnyűség, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hosszú órákon át is kényelmesen dolgozhasson anélkül, hogy a testheveder túlzott terhet jelentene.
  • Állíthatóság: Az állítható váll-, mell- és derékpántok biztosítják, hogy a heveder tökéletesen illeszkedjen a viselő testéhez, így növelve a munkavégzés során az ergonómiát és a biztonságot.
  • Tartósság: Az anyagok és a gyártási technológiák legújabb fejlesztései révén az Irudek Light Plus rendkívül tartós, képes ellenállni a nehéz munkakörülményeknek és a gyakori használatnak.
  • Biztonsági funkciók: A testheveder minden szükséges biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a magas szakítószilárdságú bekötési pontokat, amelyek kompatibilisek a zuhanásgátló rendszerek széles választékával.

Alkalmazási Területek

Az Irudek Light Plus4 testheveder széles körben alkalmazható a magasban végzett munkák során, beleértve:

  • Építkezések
  • Karbantartási munkák
  • Fakivágás és zöldterület-kezelés
  • Tisztítási és festési munkálatok
  • Telekommunikációs és elektromos szerelvények telepítése és karbantartása

Miért Az Irudek Light Plus4?

Az Irudek Light Plus4 kiválasztásával nem csak egy testhevedert választunk, hanem egy megbízható partnert a munkavédelemben. A felhasználók biztonságának és kényelmének előtérbe helyezése mellett ez a testheveder biztosítja a munkavégzés hatékonyságát és a munkahelyi balesetek kockázatának minimalizálását.

Az Irudek Light Plus4 tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a munkavédelem terén, és értékelik a modern munkavédelmi megoldásokat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy biztonságos és kényelmes körülmények között dolgozhassanak.

Fedezze fel az Irudek Light Plus testhevedert, és emelje új szintre a munkavédelmet!

Részletes leírás

JELENLEG IS A LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKÜNK A TESTHEVEDER KATEGÓRIÁBAN!

Két színű heveder 1 hátsó rögzítési ponttal és hosszabbító hevederrel + 1 hátsó rögzítési pont +

karbantartó öv 2 oldalsó „D” gyűrűvel és a szerszámtartó gyűrűvel. A combon állítható. Mellkasi

heveder. Medence heveder.

ÖSSZETÉTEL Polyészter
SÚLY 1250 gramm
SZABVÁNY EN361 EN358
KARTON / DARAB 10
GYÁRTÓ IRUDEK

HÁROM MÉRETBEN KAPHATÓ:2XL-3XL L-XL S-M

 

Az Irudek Expert Pro 100 Testheveder: A Professzionális Választás

Az Irudek Expert Pro 100 testheveder a magas szintű munkavédelmi követelményeket szem előtt tartva lett tervezve, hogy a legmagasabb biztonságot és kényelmet nyújtsa a magasban végzett munkák során. Ez a modell a professzionális felhasználók igényeit szolgálja ki, akik nap mint nap szembesülnek a munkahelyi kihívásokkal és a biztonsági előírások szigorú követelményeivel. Az Expert Pro 100 egy olyan testheveder, amely kiváló minőségű anyagokból és a legújabb technológiákkal készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot minden körülmények között.

Főbb Jellemzők

  • Robusztusság: Az Expert Pro 100 testheveder rendkívül ellenálló anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiemelkedő teljesítményt még a legnehezebb munkakörülmények között is.
  • Komfort: A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak a viselési komfortra, így a testheveder ergonomikus kialakítással, puha párnázással és könnyen állítható pántokkal rendelkezik, amelyek hosszantartó használat esetén is kényelmet biztosítanak.
  • Bekötési pontok: Számos, stratégiailag elhelyezett bekötési ponttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a munka specifikus követelményeihez igazodva válassza ki a legmegfelelőbb bekötési módot.
  • Univerzális alkalmazhatóság: Az Expert Pro 100 testheveder ideális választás számos iparágban és munkakörnyezetben, beleértve az építőipart, a telekommunikációt, az energetikát és a faipart.

Alkalmazási Területek

Az Irudek Expert Pro 100 tökéletes választás olyan szakemberek számára, akik:

  • Építkezéseken dolgoznak, ahol a magasban végzett munkák jelentik a fő tevékenységet.
  • Karbantartási feladatokat látnak el ipari létesítményekben vagy nyílt terepen.
  • Speciális projekteken vesznek részt, ahol a magas szintű biztonsági előírásoknak és a munkavédelmi szabványoknak kell megfelelni.

Miért Az Irudek Expert Pro 100?

Az Irudek Expert Pro 100 testheveder választásával a professzionális felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb szintű védelemben és kényelemben részesülnek munkájuk során. A kiemelkedő minőség, a megbízhatóság és a sokoldalúság ötvözése garantálja, hogy ez a testheveder kiváló társ lesz minden magasban végzett munkához.

Fedezze fel az Irudek Expert Pro 100-at, és tegye munkahelyét biztonságosabbá és kényelmesebbé a professzionális munkavédelem jegyében!




Heveder hátsó rögzítési ponttal és hosszabbító hevederrel + 1 elülső rögzítési pont + 180 fokos mozgó munkapozicionáló

Öv 2 oldalsó D-gyűrűvel és szerszámtartó gyűrűvel.

Állítható váll- és lábpántok.

Mellpánt, rugalmas vállheveder, fenékpánt és párnázott lábszalagok.

Automatikus gyorsreteszelő csatok.

Gyűrűk kovácsolt alumíniumból.

EN361, EN358
S-M, L-XXL méret
Súlya 1,5 kg
Teherbírása 140 kg
Csúszásgátló rendszer: igen
Automata csatok: nem
A heveder szélessége 44 m
A kábelköteg statikus ellenállása >15 kN

 

 

Az Irudek Expert Pro 200 Testheveder: A Magas Szintű Biztonság és Kényelem

Az Irudek Expert Pro 200 testheveder a legmagasabb biztonsági előírásoknak és munkavédelmi normáknak megfelelően lett kifejlesztve, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a magasban végzett munkák során. Ez a modell a legújabb innovációkat és anyagtechnológiákat ötvözi, hogy megfeleljen a legigényesebb professzionális felhasználók elvárásainak. Az Expert Pro 200 kiemelkedik strapabírásával, ergonómikus kialakításával és a felhasználói igényekhez való magas szintű adaptálhatóságával.

Főbb Jellemzők

  • Kiemelkedő Strapabírás: Az Expert Pro 200 kivételes minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és ellenálló képességet még a legextrémebb munkakörülmények között is.
  • Ergonómia és Komfort: Speciálisan tervezett, hogy a hosszú munkaórák során is kényelmes maradjon. A párnázott vállpántok, valamint a testheveder további részeinek ergonómikus elrendezése csökkenti a testre gyakorolt nyomást és növeli a viselési komfortot.
  • Állítható és Sokoldalú: Az Expert Pro 200 több állítható ponttal rendelkezik, így könnyen személyre szabható a felhasználó testméreteihez. A számos bekötési pont lehetővé teszi a különböző munkahelyi feladatokhoz való optimális igazodást.
  • Univerzális Alkalmazás: Legyen szó építkezésről, ipari karbantartásról vagy magassági mentésről, az Expert Pro 200 testheveder minden területen megállja a helyét, biztosítva a szükséges biztonságot és kényelmet.

Alkalmazási Területek

Az Irudek Expert Pro 200 ideális választás azok számára, akik:

  • Magasban végzett építőipari, karbantartási vagy telekommunikációs munkák során szorulnak maximális védelemre.
  • Speciális projektekben vesznek részt, ahol a biztonság és a munkavégzés kényelme kiemelt szempont.
  • Ipari környezetben dolgoznak, ahol a strapabíró és megbízható felszerelések elengedhetetlenek.

Miért Az Irudek Expert Pro 200?

Az Irudek Expert Pro 200-as modelljének választásával nem csak egy testhevedert választasz, hanem egy megbízható partnert a magasban végzett munkákhoz. A kiváló minőségű anyagok, az ergonómikus kialakítás és a testheveder sokoldalúsága garantálja, hogy minden feladat során a lehető legmagasabb szintű biztonságban és kényelemben dolgozhass.

Ismerje meg közelebbről az Irudek Expert Pro 200-at, és tegye munkavégzését biztonságosabbá és kényelmesebbé az innovatív munkavédelmi megoldásoknak köszönhetően!




Heveder hátsó rögzítési ponttal és hosszabbító hevederrel + 1 elülső rögzítési pont + 180 fokos mozgó munkapozicionálóÖv 2 oldalsó D-gyűrűvel és szerszámtartó gyűrűvel.
Állítható váll- és lábpántok.
Mellpánt, rugalmas vállheveder, fenékpánt és párnázott lábszalagok.
Automatikus gyorsreteszelő csatok.
Gyűrűk kovácsolt alumíniumból.

EN361, EN358
S-M, L-XXL méret
Súlya 2,04 kg
Teherbírása 140 kg
Csúszásgátló rendszer: igen
Automatikus csatok: igen (k-easy)
Szalag szélessége 44 mm
A kábelköteg statikus ellenállása >15 kN

 

 

 

IRUDEK EXPERT PRO 200 TESTHEVEDEREKEK

Az Irudek Expert Pro 300 Testheveder: Innováció és Védelem a Legmagasabb Szinten

Az Irudek Expert Pro 300 testheveder a munkavédelem legújabb generációját képviseli, mely speciálisan azok számára lett tervezve, akik a legkeményebb körülmények között is a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet igénylik. Ez a modell az Irudek több évtizedes tapasztalatának és a legmodernebb technológiai innovációknak az eredménye, amely új szintre emeli a magasban végzett munkák biztonságát.

Főbb Jellemzők

  • Haladó Anyagtechnológia: Az Expert Pro 300 olyan fejlett anyagokból készült, amelyek kiemelkedő szakítószilárdságot és kopásállóságot biztosítanak, miközben rendkívül könnyűek maradnak.
  • Maximális Kényelem: A testheveder kialakításánál kulcsfontosságú szempont volt a hosszantartó viselési kényelem. A párnázott vállpántok, derékpánt és a légáteresztő anyagok garantálják, hogy a felhasználó akár egész nap kényelmesen dolgozhasson.
  • Állíthatóság és Sokoldalúság: Az Expert Pro 300 több ponton állítható, így tökéletes illeszkedést biztosít különböző testalkatokhoz. A sokrétű bekötési és rögzítési pontok széles körű felhasználást tesznek lehetővé.
  • Biztonság Innovatív Funkciókkal: Beépített zuhanásgátló rendszerek, amelyek az esés hatását minimalizálják, és gyors, hatékony mentést tesznek lehetővé vészhelyzet esetén.

Alkalmazási Területek

Az Irudek Expert Pro 300 tökéletes választás az alábbi területeken dolgozó szakemberek számára:

  • Építőipar, ahol a magas szintű biztonsági előírásoknak kell megfelelni.
  • Nehézipar és karbantartás, ahol a strapabírás és a hosszantartó kényelem kiemelten fontos.
  • Speciális mentési feladatok, ahol az azonnali és hatékony beavatkozás elengedhetetlen.
  • Energiaipar és telekommunikáció, ahol a magasban végzett precíziós munkák során a maximális védelem szükséges.

Miért Az Irudek Expert Pro 300?

Az Irudek Expert Pro 300-as modelljének választásával a legmodernebb munkavédelmi technológiát választja, amely nem csupán megfelel, hanem túlszárnyalja a munkavédelmi előírásokat és normákat. Az egyedülálló kényelem, a kiemelkedő strapabírás és a magas szintű biztonság kombinációja teszi az Expert Pro 300-at ideális választássá a legkülönbözőbb iparágakban dolgozó szakemberek számára.

Fedezze fel az Irudek Expert Pro 300-at, és tegyen szert a munkavédelem új dimenziójára, ahol a biztonság és a kényelem tökéletes harmóniában állnak.





Többcélú heveder magasságban történő munkához és felfüggesztéshez,

1 hátsó rögzítési ponttal + 1 hátsó rögzítési ponttal + párnázott és lélegző pozícionáló övvel

2 oldalsó "D" gyűrűvel és szerszámgyűrűvel + 1 ventrális "D" gyűrűvel az üléshez

Új kialakítás, amelybe beleépül az automatikus elülső karabiner az egyszerű beállításhoz,

U-alakú szalagok, amelyek nagyobb kényelmet nyújtanak a váll számára,

és a hátsó hevedert jobban szabályozzák. Vállon és combon állítható, párnázott lábak.

Automatikus gyorskioldók. Kovácsolt alumínium gyűrűk.Nylon táskában szállítva.

ÖSSZETÉTEL Poliészter, Acél, Kovácsolt alumínium
MÉRET S-M
SÚLY 1950 gramm
SZABVÁNY EN361 EN358 EN813
KARTON / DARAB 5
GYÁRTÓ IRUDEK
ESZKÖZ JELLEGE ÖTPONTOS TESTHEVEDER

 

 

 

Az Irudek Expert Pro 500 TESTHEVEDER: A Munkavédelem Zászlóshajója

Az Irudek Expert Pro 500 testheveder a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet nyújtja a magasban végzett munkálatok során. Ez a modell az Irudek termékcsaládjának csúcsa, amely a legújabb munkavédelmi technológiákat és innovációkat integrálja, hogy a felhasználók biztonságban és kényelemben végezhessék munkájukat a legkeményebb körülmények között is.

Kulcsjellemzők:

  • Maximalizált Biztonság: A Expert Pro 500 modell különleges figyelmet fordít a biztonsági funkciókra, beleértve a legfejlettebb zuhanásgátló rendszereket, amelyek extrém esetekben is maximális védelmet garantálnak.
  • Kiemelkedő Kényelem: Az ergonomikus design és a testreszabható illeszkedés biztosítja, hogy a heveder hosszú munkaidő alatt is kényelmes maradjon, csökkentve ezzel a fáradtságot és a lehetséges sérüléseket.
  • Robusztus Anyaghasználat: Az ellenálló, mégis könnyű anyagoknak köszönhetően a Expert Pro 500 kivételesen tartós, ideális választás a legnehezebb ipari környezetekben történő használatra.
  • Innovatív Technológia: Az integrált, intelligens technológiák, mint például a beépített helyzetjelzők és az esési erő csökkentésére szolgáló rendszerek, a munkavédelem új generációját képviselik.

Alkalmazási Területek:

Az Irudek Expert Pro 500 tökéletes választás a következő területeken dolgozó szakemberek számára:

  • Építőipar és magasépítés, ahol a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak kell megfelelni.
  • Ipari alpinizmus és létesítménykarbantartás, ahol a hosszantartó kényelem és mozgásszabadság kulcsfontosságú.
  • Mentési műveletek és katasztrófavédelem, ahol az azonnali reakció és a maximális biztonság prioritás.
  • Energetika, telekommunikáció és más, speciális magasban végzett munkák, ahol az extrém körülmények közötti védelem elengedhetetlen.

Miért Az Irudek Expert Pro 500?

Választva az Irudek Expert Pro 500-at, Ön a piacon elérhető legfejlettebb munkavédelmi megoldást választja, amely túllép a nemzetközi biztonsági előírásokon és sztenderdeken. Az egyedülálló biztonsági jellemzők, a páratlan kényelem és a tartós anyaghasználat kombinációja biztosítja, hogy a felhasználók minden körülmények között a lehető legbiztonságosabban és legkényelmesebben végezhessék munkájukat.

Fedezze fel az Irudek Expert Pro 500-at, és lépjen be a munkavédelem legújabb dimenziójába, ahol a biztonság, a kényelem és az innováció egyesül, hogy megkönnyítse és megvédje a magasban végzett munkát.




 

Új modell! Új H-alakú többcélú heveder, amelyet az energiaipar szem előtt tartásával terveztek. Tartalmaz egy háti zuhanásgátló gyűrűt, két zuhanásgátló gyűrűt a mellkasnál, két pozicionáló gyűrűt az oldalán és két ventrális rögzítőgyűrűt az ereszkedőkhöz vagy a mentési munkákhoz. Tartalmaz továbbá magasságban, lábszárban és derékban állítható lábpántokat. Ezt a hevedert az Expert-3D övvel együtt gyártják, amelyet műszakilag tervezett 3D alkatrészekkel fejlesztettek ki a teljes kényelem érdekében. Tartalmazza az új könnyű és ellenálló párnázást RipStop anyaggal a háton, a vállakon és az övön. Az új Irucheck NFC technológiával is rendelkezik. Négy K-Easy gyorsbeállító csattal felszerelve. A horgonygyűrűk könnyű alumíniumból, míg a kézi állítású csatok nagy szilárdságú horganyzott acélból készültek, így kiváló tartósságot biztosítanak az idő múlásával. A heveder az Irudek által tervezett exkluzív csúszásgátló rendszerrel van felszerelve. Tartalmaz egy vízálló Irusack 10 hátizsákot, amely megakadályozza, hogy a felszerelés nedves és piszkos legyen.

EN361, EN358, EN813
S-M, L-XXL méret
Súlya 2,5 kg
Teherbírása 140 kg
Csúszásgátló rendszer: igen

 

EXP500EXP500

Irudek Gratity 1 TESTHEVEDER: Az Alapvető Biztonság és Megbízhatóság Modellje

Az Irudek Gratity 1 testheveder a megbízhatóság és az alapvető biztonsági jellemzők ötvözetét kínálja azok számára, akik magasban végzett munkák során keresik a legfőbb védelmet. Ez a modell ideális választás azoknak, akik bevezető szintű, mégis magas minőségű zuhanásgátló megoldást keresnek az építőiparban, az ipari alpinizmusban vagy bármely más területen, ahol a magassági munkavégzés biztonsági kihívásokkal jár.

Kulcsjellemzők:

  • Megbízható Védelem: A Gratity 1 kínálja az Irudek által garantált alapvető biztonsági jellemzőket, beleértve a szilárd és megbízható zuhanásgátló komponenseket.
  • Egyszerű és Hatékony: Ez a modell egy egyszerű, mégis hatékony designra épül, ami könnyű használatot és gyors alkalmazkodást tesz lehetővé a különböző munkakörülményekhez.
  • Kényelmes Viselet: A Gratity 1 ergonómikus kialakítása és állítható méretei biztosítják, hogy a munkavégzés során a viselője kényelmesen és zavartalanul tudjon dolgozni.
  • Költséghatékony Megoldás: Azok számára, akik a költséghatékonyságot is szem előtt tartják, a Gratity 1 kiváló ár-érték arányt kínál, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a biztonság terén.

Alkalmazási Területek:

  • Bevezető és általános építőipari munkák, ahol az alapvető zuhanásvédelem elengedhetetlen.
  • Ipari és otthoni karbantartási feladatok, ahol a magassági munkavégzés szükséges, de a komplex zuhanásgátló rendszerek nem.
  • Kisebb léptékű ipari alpinizmus, ahol a könnyű és egyszerű használat előnyös.
  • Rendezvények és installációk létrehozása, ahol a biztonságos munkavégzés prioritás, de a költségeket is figyelembe kell venni.

Miért Az Irudek Gratity 1?

Választva az Irudek Gratity 1-et, Ön egy megbízható, kényelmes és költséghatékony megoldást kap a magasban végzett munkák biztonságos elvégzéséhez. Ez a modell tökéletes bevezető eszköz azok számára, akik most ismerkednek a zuhanásgátló rendszerek világával, vagy olyan szakembereknek, akiknek nincs szükségük a bonyolultabb, speciálisabb felszerelésekre.

Fedezze fel az Irudek Gratity 1-et, és tegyen szert egy alapvető, mégis teljes körű védelmet nyújtó testhevederre, amely minden alapvető munkavédelmi igényt kielégít.

OLDALRÖGZÍTŐ GYŰRŰK EN358
VENTRÁLIS RÖGZÍTŐGYŰRŰ EN 813
ÁLLÍTHATÓ „Y-ALAKÚ” HÁTSÓ TERVEZÉS
HAJTOTT VÁLLSZÍJAK SZÍJ A VENTRAL BLOCKERHOZ
K-SPEED AUTOMATIKUS CSATOK
CSÚSZÁSGÁTLÓ RENDSZER
ÁLLÍTHATÓ SZÍJAK

EN361, EN358, EN813
S-M, L-XXL méret
Súlya 2,3 kg
Öv: Irupad
Csúszásgátló rendszer: igen
Háttámla magasságállítás: Igen

 

A zuhanásgátló heveder gondosan megtervezett, hogy maximális kényelmet biztosítson a felhasználó számára. Háti és elülső zuhanásgátló gyűrűvel rendelkezik. K-Speed ​​automata gyorscsatokkal felszerelve, magassága, dereka és lába állítható. Ezt a hevedert a Holetech technológiával tervezett Irupad övvel együtt gyártják, ami maximális légáteresztést biztosít. Két oldalsó pozicionáló gyűrűt, egy hasgyűrűt függőleges vagy mentési munkákhoz és négy anyaghordozó hevedert tartalmaz. Ennek a hevedernek minden fém alkatrésze alumíniumból készült, így rendkívül könnyű és rendkívül egyedi. Van egy haspántja, amely illeszkedik az Irudek Krow melles mászóhoz. A heveder az Irudek által tervezett exkluzív csúszásgátló rendszerrel van felszerelve. Tartalmaz egy vízálló Irusack 10 hátizsákot, amely megakadályozza, hogy a felszerelés nedves legyen és piszkos legyen.

 

GRAVITY

Irudek Wind Blue 1 TESTHEVEDER: A Szélenergia-iparág Specifikus Megoldása

 

Az Irudek Wind Blue 1 testheveder kifejezetten a szélenergia-iparág szükségleteire lett tervezve, hogy maximális védelmet és kényelmet nyújtson a szélturbinák karbantartása és telepítése során. Ez a modell azok számára ideális, akik a magasban végzett munkát a szélenergia területén látják el, és szükségük van egy megbízható, kényelmes és funkcionális zuhanásgátló megoldásra.

Kulcsjellemzők:

  • Iparágspecifikus Kialakítás: A Wind Blue 1-et kifejezetten a szélenergia-iparág kihívásaira tervezték, figyelembe véve a szélturbinákon végzett munka egyedi jellemzőit és igényeit.
  • Kiemelkedő Kényelem: A hosszú órákon át tartó munkavégzés során is kényelmet biztosító ergonómikus kialakítás és a légáteresztő anyagok használata a folyamatos kényelmet és a munkavégzés hatékonyságát szolgálja.
  • Széleskörű Beállíthatóság: A testheveder több ponton állítható, így garantálva, hogy minden testalkatra tökéletesen illeszkedik, ami növeli a biztonságot és a kényelmet egyaránt.
  • Tartós és Ellenálló: Az ipari minőségű anyagok és a kopásálló komponensek biztosítják a Wind Blue 1 hosszú élettartamát még a legkeményebb körülmények között is.

Alkalmazási Területek:

  • Szélturbinák karbantartása és telepítése, ahol a magassági munkavégzés során kiemelt figyelmet kell fordítani a biztonságra.
  • Szélenergia-projektek, ahol a munkavállalók hosszú időt töltenek magasban, és szükség van a folyamatos kényelemre és mozgékonyságra.
  • Bármely magasban végzett munka a szélenergia-iparágban, ahol a speciális körülmények miatt megbízható zuhanásgátló felszerelésre van szükség.

Miért Az Irudek Wind Blue 1?

Az Irudek Wind Blue 1 választásával biztosíthatja a szélenergia-iparág specifikus kihívásainak megfelelő védelmet és kényelmet. Ez a modell nem csak a biztonságos munkavégzést teszi lehetővé, hanem hozzájárul a munkavállalók teljesítményének növeléséhez is, köszönhetően a kényelmes viseletnek és a mozgás szabadságának. Fedezze fel az Irudek Wind Blue 1-et, és biztosítsa a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet magasban végzett munkák során a szélenergia-iparágban.


ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET S-M, L-XXL
SÚLY 2220 gramm
SZABVÁNY EN361
KARTON / DARAB 5
GYÁRTÓ IRUDEK
ESZKÖZ JELLEGE KÉTPONTOS TESTHEVEDER

 

 

TESTHEVEDER IRUDEK SEKURALT WIND BLUE 1TESTHEVEDER IRUDEK SEKURALT WIND BLUE 1

 

 

Irudek Wind Blue 2 TESTHEVEDER: Termékleírás és Alkalmazás





Az Irudek Wind Blue 2 egy kiváló minőségű, innovatív tervezésű zuhanásgátló rendszer, mely kiemelkedő védelmet biztosít magasban végzett munkák során. Ideális választás azok számára, akik az építőiparban, klímaszerelésben, napelem-telepítésben vagy akár a szélerőművek karbantartásában dolgoznak. Könnyűsúlyú, mégis strapabíró kialakításának köszönhetően az Irudek Wind Blue 2 tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és a biztonság között.

Termékjellemzők:

  • Anyag: A rendszer magas szilárdságú, kopásálló anyagokból készült, garantálva a hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot.
  • Könnyűsúlyú Kialakítás: Az Irudek Wind Blue 2 tervezésekor különös figyelmet fordítottak a könnyűsúlyúságra, így a felhasználók számára növeli a mozgásszabadságot és csökkenti a fáradtságot hosszabb használat esetén is.
  • Állítható Méret: Az állítható pántoknak köszönhetően személyre szabott illeszkedést biztosít, így minden felhasználó számára a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja.
  • Többfunkciós Bekötési Pontok: Az integrált többfunkciós bekötési pontok lehetővé teszik, hogy a különböző munkahelyi körülményekhez és tevékenységekhez alkalmazkodjon.
  • EN 361 szabványnak Megfelelő: Az Irudek Wind Blue 2 megfelel az EN 361 európai szabványnak a teljes testhevederekre vonatkozóan, biztosítva ezzel a felhasználók maximális védelmét.

Alkalmazási Területek:

  • Építőipar: Kiválóan alkalmazható magas épületek, hídépítések és egyéb magasban végzett építőipari munkák során.
  • Klímaszerelés és Napelem Telepítés: A könnyűsúlyú kialakításnak köszönhetően ideális választás klímaegységek és napelemek telepítéséhez magasban.
  • Szélerőművek Karbantartása: Különösen hasznos szélerőművek karbantartásához, ahol a magasban végzett munka és a szél okozta instabilitás különös kihívásokat jelent.
  • Vészhelyzetek és Mentés: Alkalmazható mentési és evakuálási műveletek során is, ahol gyors és biztonságos beavatkozás szükséges.

Hogyan Alkalmazzuk:

  1. Méret Beállítása: Állítsa be a heveder méretét a saját testméretéhez illően, hogy szorosan, de kényelmesen illeszkedjen.
  2. Bekötési Pontok Használata: Válassza ki a munkavégzés típusának megfelelő bekötési pontot. Figyeljen arra, hogy a bekötési pont megfelelően támogassa a test súlyát és mozgását.
  3. Ellenőrzés: Minden használat előtt ellenőrizze a heveder és a bekötési pontok állapotát, hogy ne legyenek sérülések, kopások vagy bármilyen rendellenesség.
  4. Kiegészítő Eszközök: Ha szükséges, csatlakoztasson kiegészítő zuhanásgátló eszközöket, mint például energiaelnyelőket vagy pozicionáló köteleket, hogy növelje munkavégzése biztonságát.

Az Irudek Wind Blue 2 egy olyan zuhanásgátló rendszer, amely modern technológiát és felhasználóbarát tervezést ötvöz, biztosítva a munkavállalók biztonságát és kényelmét a legmagasabb szinten.


ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET S-M, L-XXL
SÚLY 2200 gramm
SZABVÁNY EN361 EN358 EN813
KARTON / DARAB 5
GYÁRTÓ IRUDEK

TESTHEVEDER IRUDEK WIND BLUE 2TESTHEVEDER IRUDEK WIND BLUE 2

 

Irudek Wind Blue 3 TESTHEVEDER: Termékleírás és Alkalmazás

Az Irudek Wind Blue 3 egy középkategóriás, hatékony és megbízható zuhanásgátló rendszer, amely kiváló védelmet nyújt a magasban végzett munkák során. Ez a modell a biztonság és a kényelem tökéletes egyensúlyát kínálja, így ideális választás azok számára, akik egy kompakt, mégis teljes körű védelmi megoldást keresnek.

Termékjellemzők:

  • Könnyű és Tartós Anyagok: A Wind Blue 3 kialakítása során a könnyűség és tartósság volt a fő szempont, így a heveder nem csak kényelmes, de hosszú távon is ellenáll a nehéz munkakörülményeknek.
  • Ergonomikus Design: Az ergonómiailag tervezett pántok és a testre szabható illeszkedés biztosítja a felhasználó kényelmét és mozgásszabadságát a munkavégzés során.
  • Állítható Méret: Az egyszerűen állítható pántok révén a Wind Blue 3 gyorsan és könnyen igazítható a felhasználó testméretéhez.
  • Szabványos Biztonság: Az EN 361 szabványnak való megfelelés garantálja, hogy a heveder minden szükséges biztonsági követelménynek eleget tesz.
  • Jó Látthatóság: A fényvisszaverő elemekkel javított látthatóság növeli a munkabiztonságot, különösen alacsony fényviszonyok vagy rossz időjárási körülmények esetén.

Alkalmazási Területek:

  • Általános Építőipar: Ideális választás az általános és magasépítési munkákhoz, ahol a kényelem és mozgásszabadság fontos.
  • Karbantartási Munkák: Különösen hasznos lehet kisebb karbantartási projektekhez, ahol gyakran szükséges a pozíció gyors megváltoztatása.
  • Műszaki Mentés: Alkalmas különböző mentési feladatokhoz, ahol a könnyű és gyors mozgás kritikus fontosságú.

Hogyan Alkalmazzuk:

  1. Méretbeállítás: Első lépésként állítsuk be a hevedert saját testméretünkhöz, hogy a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen a viselése.
  2. Bekötés: Válasszuk ki a megfelelő bekötési pontot a munka típusától függően, hogy a legnagyobb védelem érhető el.
  3. Ellenőrzés: Minden használat előtt ellenőrizzük a heveder állapotát, hogy nincs-e rajta sérülés, ami befolyásolhatja a teljesítményét.
  4. Kiegészítők: Szükség esetén egészítsük ki a rendszert további zuhanásgátló eszközökkel, mint például energiaelnyelőkkel, hogy maximalizáljuk a védelmet.

Az Irudek Wind Blue 3 tökéletes választás azok számára, akik egy könnyű, mégis erős és megbízható zuhanásgátló rendszert keresnek a mindennapi munkavégzéshez. Az egyszerű használat és a kiváló biztonsági jellemzők kombinációja teszi ezt a modellt ideálissá széles körű alkalmazásokhoz.

ÖSSZETÉTEL Polyészter
MÉRET S-M,  L-XXL
SÚLY 2220 gramm
SZABVÁNY EN361 EN358 EN813
KARTON / DARAB 5
GYÁRTÓ IRUDEK

TESTHEVEDER IRUDEK WIND BLUE 3TESTHEVEDER IRUDEK WIND BLUE 3

 

Irudek Wind Blue 4 TESTHEVEDER: Termékleírás és Alkalmazás

Az Irudek Wind Blue 4 egy prémium kategóriás, minden igényt kielégítő zuhanásgátló rendszer, amely a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet biztosítja a felhasználóknak magasban végzett munkák során. Az innovatív tervezés és a felhasználóbarát funkciók kombinációja teszi ezt a terméket ideális választássá olyan iparágak számára, mint az építőipar, a szélerőművek karbantartása, vagy bármely más tevékenység, ahol a magasban végzett munka jelentős kockázatokkal jár.

Termékjellemzők:

  • Robusztus Anyagok: A Wind Blue 4 heveder rendkívül tartós, kopásálló anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot még a legkeményebb munkakörülmények között is.
  • Ergonomikus Kialakítás: Kifejezetten a felhasználó kényelmét szem előtt tartva tervezték, így hosszú ideig tartó viselése során is optimális kényelmet biztosít.
  • Állítható és Többfunkciós: Az állítható pántoknak és a többfunkciós bekötési pontoknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó testéhez, és számos munkahelyi szituációban alkalmazható.
  • Szabványos Megfelelőség: Az EN 361, valamint további releváns európai szabványoknak való megfelelőség biztosítja, hogy a Wind Blue 4 a legmagasabb biztonsági előírásokat teljesíti.
  • Kiváló Látthatóság: A heveder fényvisszaverő anyagból készült részei javítják a felhasználó láthatóságát alacsony fényviszonyok között, így növelve a munkahelyi biztonságot.

Alkalmazási Területek:

  • Építőipar: Az általános építkezéstől kezdve a magasépítésig mindenhol megállja a helyét.
  • Szélerőművek: Különösen hasznos a szélerőművek karbantartásához, ahol a magasság és a szél jelentheti a legnagyobb kockázatot.
  • Vészhelyzetek és Mentés: Alkalmazható mentési és evakuálási tevékenységek során is, ahol a gyors és biztonságos mozgás elengedhetetlen.

Hogyan Alkalmazzuk:

  1. Méretbeállítás: Az első lépés mindig az, hogy állítsuk be a heveder méretét a saját testméretünkhöz, hogy optimális illeszkedést és kényelmet biztosítson.
  2. Bekötési Pontok: A munka jellegétől függően válasszuk ki a legmegfelelőbb bekötési pontot, amely biztosítja a legnagyobb védelmet és mozgásszabadságot.
  3. Ellenőrzés: Minden használat előtt alaposan ellenőrizzük a hevedert és annak összetevőit, hogy nincsenek-e sérülések vagy kopások, amelyek befolyásolhatják a termék biztonságosságát.
  4. Kiegészítők Használata: Szükség esetén használjunk kiegészítő zuhanásgátló eszközöket, mint például energiaelnyelőket, hogy maximalizáljuk biztonságunkat.

Az Irudek Wind Blue 4 kiváló választás azok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni biztonságuk és kényelmük terén, miközben magasban végzett munkát végeznek.

Szabályozás: EN 361, EN 358, EN 1497

Méret: S-M, L-XXL

Súly: 2,8 kg

Terhelhetőség: 140 kg