PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

SEKURBLOK 15-SE Zuhanásgátló

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.07.08 09:14
SEKURBLOK 15-SE Zuhanásgátló

Irudek SEKURBLOK 15-SE egy kiváló minőségű zuhanásgátló eszköz, amelyet a biztonságos munkavégzés érdekében fejlesztettek ki. Ez a termék különösen alkalmas magasban végzett munkákhoz, például építkezéseken, ipari létesítményekben és más hasonló munkaterületeken.

Fő jellemzők:

 1. Ergonomikus kialakítás: A SEKURBLOK 15-SE ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot hosszabb ideig tartó munkavégzés során is.
 2. Automatikus fékrendszer: A zuhanásgátló automatikus fékrendszere azonnal aktiválódik, ha hirtelen esés következik be, így minimalizálva a sérülés kockázatát.
 3. Kiváló anyagminőség: A termék strapabíró anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak, a korróziónak és a szélsőséges időjárási körülményeknek.
 4. Kompakt és könnyű: A SEKURBLOK 15-SE kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást és kezelést, anélkül, hogy a felhasználót túlzottan terhelné.
 5. Vizsgálati tanúsítványok: Az eszköz megfelel a legszigorúbb nemzetközi biztonsági előírásoknak és rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal.

Előnyök:

 • Biztonság és megbízhatóság: A termék megbízható működése garantálja a felhasználó biztonságát, ami különösen fontos magasban végzett munkák során.
 • Könnyű használat: Az egyszerű és intuitív használat lehetővé teszi, hogy a munkavállalók gyorsan elsajátítsák az eszköz használatát, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát.
 • Hosszú élettartam: A magas minőségű anyagok és a gondos tervezés biztosítják az eszköz hosszú élettartamát, még intenzív használat mellett is.
 • Sokoldalúság: A SEKURBLOK 15-SE széles körben alkalmazható különböző iparágakban, ahol szükség van zuhanásgátlásra.

Alkalmazási területek:

 • Építőipar: Ideális választás építkezéseken dolgozó munkavállalók számára, akik gyakran végeznek munkát magasban.
 • Ipari karbantartás: Ipari létesítményekben, ahol rendszeresen szükség van magasban végzett karbantartási munkákra.
 • Energiaipar: Szélerőművek, elektromos hálózatok karbantartása során elengedhetetlen a zuhanásgátló eszközök használata.
 • Tűzoltóság és mentőszolgálatok: A mentési munkálatok során is kulcsfontosságú a biztonságos és megbízható zuhanásgátló eszközök alkalmazása.

Összességében az Irudek SEKURBLOK 15-SE egy prémium minőségű zuhanásgátló eszköz, amely megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek, és széles körben alkalmazható a különböző magasban végzett munkák során.

https://www.irudek.com/en/cat/fall-arrest-protection/fall-arresters/product/sekurblok-15-se/