PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

A Portwest Skyview munkavédelmi sisak

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.11 09:08
A Portwest Skyview munkavédelmi sisak

egy kiváló minőségű és innovatív fejvédő eszköz, amelyet a Portwest márka a biztonságtechnikai igények és a kényelem optimalizálása érdekében fejlesztett ki.

A Portwest Skyview munkavédelmi sisak egy kiváló minőségű és innovatív fejvédő eszköz, amelyet a Portwest márka a biztonságtechnikai igények és a kényelem optimalizálása érdekében fejlesztett ki. A Skyview sisakot olyan munkakörnyezetekben alkalmazzák, ahol kiemelten fontos a fejvédelem, és ahol a munkavállalók számára biztosítani kell a magas szintű biztonságot.

Jellemzők és Előnyök:

1. Láthatóság: A Skyview sisak kiemelkedően kialakított átlátszó polikarbonát teteje lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy könnyen és tisztán lássák a körülöttük zajló eseményeket. Ez különösen fontos magas kockázatú munkaterületeken.

2. Megfelelőség: A sisak szigorú szabványoknak megfelel, mint például az EN 397, amely az általános fejvédő eszközök követelményeit határozza meg.

3. Kényelem: A sisakot kényelmes viseletként tervezték, az állítható tartószalagok és a párnázott belső részletek révén. Ez lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó viseletet anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna.

4. Ventilációs Rendszer: A sisak ventilációs rendszere hűvösebb környezetet biztosít a munkavállalóknak, csökkentve ezzel a túlmelegedés kockázatát.

5. Páralecsapódás-gátló Rendszer: A beépített páralecsapódás-gátló rendszer segít megelőzni a látómező elhomályosulását és javítja a munkavállaló látóterét.

6. Többpontos Csatos Rendszer: A sisakot egy többpontos csatos rendszerrel tervezték, amely biztosítja a stabil és biztonságos rögzítést.

7. Tartósság: Az anyagok és a kivitelezés révén a Portwest Skyview sisak ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az egyéb külső behatásoknak.

8. Különböző Színváltozatok: A sisak több színváltozatban kapható, lehetővé téve a személyre szabást a munkakörnyezet és az egyéni preferenciák alapján.

Összegzés:

A Portwest Skyview munkavédelmi sisak a láthatóság és a kényelem egyensúlyát kínálja, kiváló minőségű anyagok és tervezés révén. Ideális választás olyan munkavállalók és munkakörnyezetek számára, ahol a fejvédelem kiemelt fontosságú, és ahol a látóteret optimalizálni kell.