PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

A Portwest HEIGHT ENDURANCE munkavédelmi sisak

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.11 09:03
A Portwest HEIGHT ENDURANCE munkavédelmi sisak

kiváló minőségű és innovatív fejvédő eszköz, amelyet magas kockázatú munkakörnyezetekhez terveztek.

A Portwest HEIGHT ENDURANCE munkavédelmi sisak kiváló minőségű és innovatív fejvédő eszköz, amelyet magas kockázatú munkakörnyezetekhez terveztek. A Portwest márka neve a megbízhatóságot és a minőséget jelenti, így a HEIGHT ENDURANCE sisak is a legmagasabb elvárásoknak megfelel.

Jellemzők és Előnyök:

1. Megfelelőség: A HEIGHT ENDURANCE sisak a legmagasabb biztonsági szabványoknak felel meg. A legtöbb esetben az EN 397 és az EN 50365 európai szabványoknak kell megfelelnie, ami a kopásállóságot és az elektromos szigetelést is magában foglalja.

2. Kényelem: A sisak belső részletei, mint például a párnázott fejpántok és az állítható szalagok, biztosítják a kényelmes és személyre szabott illeszkedést. A légáteresztő nyílások gondoskodnak a megfelelő szellőzésről.

3. Súly: A sisak kialakítása könnyű és ergonómikus, minimalizálva ezzel a fejre nehezedő terhet, és lehetővé téve hosszan tartó viseletet a munkaterületen.

4. Védővonaljelző: Néhány modell rendelkezik védővonaljelzővel, amely figyelmezteti a felhasználót, ha a sisak élettartama véget ér, és cserére van szükség.

5. Kiegészítők: A HEIGHT ENDURANCE sisakok kiegészíthetők különböző tartozékokkal, mint például fülvédők, arcvédők vagy napellenzők, amelyek extra védelmet nyújtanak a munkakörnyezet változó kihívásaival szemben.

6. Tartósság: A strapabíró anyagokból készült sisak ellenáll az ütéseknek és a kopásnak, amely hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a megbízható védelemhez.

7. Változatos Színválaszték: A HEIGHT ENDURANCE sisakok elérhetők különböző színváltozatokban, ami lehetővé teszi a személyre szabást az egyéni preferenciák és a vállalati színsémák alapján.

Összegzés:

A Portwest HEIGHT ENDURANCE munkavédelmi sisak egy kiváló választás azoknak, akik magas szintű fejvédelmet keresnek. A Portwest megbízhatósága és az innovatív kialakítás együttesen garantálják a felhasználók számára a biztonságos és kényelmes munkavégzést a kihívásokkal teli munkaterületeken.