PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

PORTWEST ENDURANCE PLUS munkavédelmi sisak

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.11 08:59
PORTWEST ENDURANCE PLUS munkavédelmi sisak

egy olyan fejvédő eszköz, amely kifejezetten a magas kockázatú munkakörnyezetekben dolgozók számára tervezték

Az ENDURANCE PLUS munkavédelmi sisak egy olyan fejvédő eszköz, amely kifejezetten a magas kockázatú munkakörnyezetekben dolgozók számára tervezték. A sisak kiváló minőségű anyagokból készül, és számos funkcióval rendelkezik a felhasználók biztonságának és kényelmének maximalizálása érdekében.

Jellemzők és Előnyök:

1. Szabványos Megfelelőség: Az ENDURANCE PLUS sisak megfelel az EN 397 európai szabványnak, ami azt jelenti, hogy megfelel az ütésvédelem és a penetráció elleni követelményeknek.

2. Kényelmes Viselet: A sisak állítható fejpánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a személyre szabott beállítást, biztosítva a maximális kényelmet hosszú munkanapok során.

3. Légáteresztő Kialakítás: A fejvédőn található szellőzőnyílások segítik a fejbőr megfelelő szellőzését, csökkentve a hőgyülemlést és növelve a viselési kényelmet.

4. Tartós Anyagok: Az ENDURANCE PLUS sisak kiváló minőségű ABS műanyagból készült, ami könnyű súlyt és kiemelkedő tartósságot biztosít. Ellenáll az ütéseknek és a kopásnak, így hosszú élettartamot biztosít.

5. Pántok és Kiegészítők: A sisak állítható, párnázott fejpánttal rendelkezik, amely biztosítja a stabil és biztonságos illeszkedést. A fejvédőre könnyen felszerelhetők kiegészítők, mint például fülvédők vagy arcvédő pajzsok.

6. Színválaszték: Az ENDURANCE PLUS sisak elérhető különböző színben, ami lehetővé teszi a választást az egyéni preferenciák és a céges színsémák alapján.

7. Védővonaljelző: Egyes ENDURANCE PLUS modellek rendelkeznek védővonaljelzővel, amely segít az időben történő cserére való felhívásban, amikor a sisak már nem nyújtja megfelelő védelmet.

Összegzés:

Az ENDURANCE PLUS munkavédelmi sisak egy kiváló választás azoknak, akik olyan fejvédő eszközt keresnek, amely ötvözi a kényelmet és a biztonságot. A könnyű súly, az állítható kialakítás és a tartós anyagok együttesen teszik ideálissá a magas kockázatú munkakörnyezetekben dolgozók számára.