PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

A 3M G3000 munkavédelmi sisak

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.11 08:51
A 3M G3000 munkavédelmi sisak

egy innovatív fejvédő megoldás, amelyet kifejezetten az iparágak széles körének kihívásaira terveztek, ahol a fejvédelem kulcsfontosságú

A 3M G3000 munkavédelmi sisak egy innovatív fejvédő megoldás, amelyet kifejezetten az iparágak széles körének kihívásaira terveztek, ahol a fejvédelem kulcsfontosságú. Ez a modell a 3M vállalat által kifejlesztett technológiákat és anyagokat használja fel a lehető legmagasabb szintű biztonság és kényelem biztosítása érdekében, miközben megfelel a legújabb szabványoknak és előírásoknak. A G3000 sisak különösen népszerű az építőiparban, erdészetben és egyéb magas kockázatú munkakörnyezetekben dolgozók körében.

Jellemzők és Előnyök

Szabványok Megfelelősége: A 3M G3000 sisak az EN 397 szabványnak megfelel, ami biztosítja, hogy a sisak alkalmas legyen az ütődések és a behatolás elleni védelemre, valamint különleges követelményeknek, például az oldalirányú deformáció elleni védelemre is megfelel.

Anyag és Tartósság: Könnyű, de rendkívül ellenálló ABS műanyagból készült, amely biztosítja a sisak ütésállóságát és tartósságát. Ez az anyag optimális védelmet nyújt anélkül, hogy a felhasználót jelentős súllyal terhelné.

Kényelmes Viselet: A G3000 sisakot ergonomikus kialakítás és állítható fejpánt jellemzi, amely lehetővé teszi a szorosság és a viselési magasság könnyű beállítását, így biztosítva a nap folyamán tartós kényelmet.

Légáteresztő Kialakítás: A sisak tetején elhelyezett szellőzőnyílások biztosítják a fejbőr megfelelő szellőzését, ami csökkenti a hőgyülemlést és növeli a viselési komfortot.

Kiegészítők Integrálása: A G3000 sisak kompatibilis a 3M sorozatának széles körű kiegészítőivel, beleértve a zajvédő fülvédőket, arcvédő pajzsokat és biztonsági lámpákat, amelyek tovább növelik a felhasználók biztonságát és kényelmét.

UV-Indikátor: Egyedülálló funkciója a UV-indikátor, amely megváltoztatja a színét, amikor a sisak anyaga az UV-sugárzásnak való kitettség miatt cserére szorul, így segítve a felhasználót a sisak cseréjének idejében történő azonosításában.

Színválaszték: A 3M G3000 sisak többféle színben kapható, lehetővé téve a vállalatok és a munkások számára, hogy a saját preferenciáiknak vagy a biztonsági előírásoknak megfelelő sisakot válasszanak.

Összegzés

A 3M G3000 munkavédelmi sisak egy kiváló választás azok számára, akik magas szintű fejvédelmet keresnek ipari és építőipari környezetben. Innovatív funkcióinak és a felhasználói kényelemre való összpontosításának köszönhetően ez a sisak ideális választás a biztonságtudatos szakemberek számára.