PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

IRUDEK Light Plus 4 Testheveder: Biztonság és Kényelem Állványon Végzett Munkáknál

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.08 11:15
IRUDEK Light Plus 4 Testheveder: Biztonság és Kényelem Állványon Végzett Munkáknál

Az IRUDEK Light Plus 4 Testheveder kifejezetten az állványon végzett munkához tervezett, kiváló minőségű zuhanásgátló eszköz. Az alábbiakban bemutatom, hogy miként alkalmazható az állványon végzett munkáknál, és miért választják sokan ezt a terméket.

Alkalmazása Az Állványon Végzett Munkáknál:

  1. Állványozás és Építőipar: Az IRUDEK Light Plus 4 Testheveder ideális választás az állványozáshoz és az építőipari munkákhoz. Könnyű súlya és kényelmes viselete lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy szabadon mozoghassanak az állványon, miközben biztonságosan rögzítve vannak.

  2. Karbantartási Munkák: Az állványon végzett karbantartási munkáknál, ahol a magasság és a stabil pozíció meghatározó, az IRUDEK Light Plus 4 biztosítja a szükséges zuhanás elleni védelmet.

  3. Magas Szintű Rugalmasság: A termék kialakítása lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy könnyedén mozogjanak és dolgozzanak az állványon, miközben a zuhanás elleni védelem továbbra is biztosított.

Fő Jellemzők:

  • Kényelem: A Light Plus 4 kialakítása kényelmes viseletet biztosít hosszabb munkaidő alatt is.
  • Állványon Történő Rögzítés: A heveder pontosan rögzíthető az állványokhoz, lehetővé téve a biztonságos és hatékony munkavégzést.

Biztonságos Munkavégzés: Az IRUDEK Light Plus 4 Testheveder megfelel az EN 361 szabványnak, amely a zuhanásgátló testhevederek követelményeit szabályozza. Ezért a munkavállalók megbízhatnak a termék minőségében és biztonságos használatában.

Az IRUDEK Light Plus 4 Testheveder a biztonság és kényelem tökéletes egyensúlyát nyújtja az állványon végzett munkák során.

Az életed múlhat rajta, ha állványon dolgozol. IRUDEK LIGHT PLUS 4, teljes testhevederzet bemutatása (youtube.com)