PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

IRUDEK Light Plus 1 és 2 Testhevederek: Megfizethető Biztonság a Magasban Végzett Munkákhoz

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.08 11:08
IRUDEK Light Plus 1 és 2 Testhevederek: Megfizethető Biztonság a Magasban Végzett Munkákhoz

Az IRUDEK Light Plus 1 és 2 testhevederek kiváló választásnak bizonyulnak azoknak, akik magasban végzett munkákat végeznek, és megfizethető, belépő szintű, mégis hatékony testhevedert keresnek. Az alábbiakban bemutatom, miért van rájuk szükség, milyen környezetekben alkalmazhatóak, és az ide vonatkozó szabványokat.

Miért van szükség Light Plus 1 és 2 Testhevederekre? Az IRUDEK Light Plus 1 és 2 testhevederek elsődleges célja a magasban végzett munkák során a biztonságos helyben tartás és a zuhanás megelőzése. A könnyű kialakításuk és egyszerű használatuk miatt ideális választást nyújtanak azoknak, akik még csak ismerkednek a zuhanásgátló eszközökkel, és kezdőként keresik a megfelelő eszközt.

Milyen Környezetekben Lehet Használni? Az IRUDEK Light Plus 1 és 2 testhevederek alkalmasak olyan munkakörnyezetekben történő használatra, ahol magasban végzett munkákat végeznek, például:

  • Építőipar
  • Szervizek és karbantartás
  • Faipar
  • Telepítési munkák

Ezek a hevederek a könnyű súlyuknak és egyszerű kialakításuknak köszönhetően kiváló választást nyújtanak azoknak a helyzeteknek, ahol a bonyolultabb zuhanásgátló rendszerek túlzottak lennének.

Szabványok: Az IRUDEK Light Plus 1 és 2 testhevederek az EN 361 szabványnak felelnek meg, amely a zuhanásgátló testhevederek követelményeit írja le.

Ezek a belépő kategóriás testhevederek megfelelő választást jelentenek azoknak, akik megfizethető és könnyen használható zuhanásgátl