PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

IRUDEK DIELECTRIC Zuhánásgátló Eszközök: Elektromos Szigetelés a Biztonságért

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.08 10:54
IRUDEK DIELECTRIC Zuhánásgátló Eszközök: Elektromos Szigetelés a Biztonságért

Az IRUDEK DIELECTRIC zuhanásgátló eszközök a biztonságos munkavégzést szolgálják olyan környezetekben, ahol elektromos szigetelésre van szükség. Az alábbiakban részletezem, miért van rájuk szükség, milyen környezetekben használhatóak, és bemutatom az ide vonatkozó szabványokat. A DIELECTRIC 4 és DIELECTRIC 5 típusokat ismertetem.

Miért van szükség DIELECTRIC Zuhánásgátló Eszközökre? Az elektromos szigetelés kulcsfontosságú, amikor olyan munkakörnyezetekben dolgoznak, ahol elektromos vezetékek vagy berendezések jelen vannak, és fennáll a szigetelés hiányából adódó áramütés veszélye. A DIELECTRIC zuhanásgátló eszközök elektromos szigetelő anyagokból készülnek, biztosítva a munkavállalók védelmét.

Milyen Környezetekben Használhatóak? Az IRUDEK DIELECTRIC zuhanásgátló eszközök kiválóan alkalmazhatóak olyan munkakörnyezetekben, ahol elektromos vezetékek vagy berendezések jelen vannak, például villamosenergia-ipar, telekommunikáció vagy bármely olyan terület, ahol az elektromos szigetelés létfontosságú.

DIELECTRIC 4 és DIELECTRIC 5:

  • DIELECTRIC 4: Az elektromos szigetelésre összpontosít, és alkalmas olyan helyzetekre, ahol ellenállást kell biztosítani az elektromos árammal szemben. Azáltal, hogy elektromosan szigeteli a felhasználót, csökkenti az áramütés veszélyét.

  • DIELECTRIC 5: Magasabb szintű elektromos szigetelést biztosít, különösen a magasabb feszültségű környezetekben. Kiválóan alkalmazható olyan munkavégzési helyzetekben, ahol a kockázatok magasabbak, és a feszültségi szint emelkedik.

Szabványok: Az elektromos szigetelő eszközök terén az alábbi szabványok tekinthetők irányadónak:

  • EN 50365: Elektromos szigetelésű személyi védőeszközök követelményei az elektromos energiával szembeni védelem érdekében.
  • EN 60903: Elektromos szigetelésű kesztyűk.

Az IRUDEK DIELECTRIC zuhanásgátló eszközei ezeknek a szabványoknak való megfelelésükkel hozzájárulnak a munkavállalók biztonságához elektromos környezetekben, minimalizálva az elektromos árammal járó veszélyeket.