PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

Irudek Sekurblok 10SE zuhanásgátló horizontális munkavégzéshez

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.08 09:42
Irudek Sekurblok 10SE zuhanásgátló horizontális munkavégzéshez

Az Irudek Sekurblok 10SE zuhanásgátló kiváló választás a horizontális munkavégzéshez, ideértve a lapostetőkön történő alkalmazást is. A következőkben bemutatom az eszköz főbb jellemzőit, valamint azokat a szabványokat, amelyekre szükséges figyelemmel lenni ilyen típusú munkavégzés során.

Irudek Sekurblok 10SE Főbb Jellemzői Lapostetőkön Való Munkavégzéshez:

  1. Horizontális Mozgás:

    • Az eszköz lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy biztonságosan mozogjanak vízszintes felületeken, beleértve a lapostetőket is. Ez lehetővé teszi a munkásoknak, hogy különböző pontokra helyezzék magukat, miközben megőrzik a leesés elleni védelmet.
  2. Gyors és Biztonságos Rögzítés:

    • Az Irudek Sekurblok 10SE gyorsan és biztonságosan rögzíthető a lapostetőkhöz, és könnyen alkalmazható a munkavégzés megkezdése előtt.
  3. Visszahúzható Zuhanásgátló Kábel:

    • A visszahúzható kábelrendszer megkönnyíti a kábel kezelését és tárolását, minimalizálva a felesleges hosszúságot, különösen hasznos a lapostetők szűkebb területein.
  4. Könnyű Hordozhatóság:

    • Az eszköz könnyű súlyával és hordozható kialakításával lehetővé teszi a könnyű mozgást és kezelést a lapostetők körülményei között.

Szabványok a Lapostetőkön Történő Munkavégzéshez:

A lapostetőkön történő munkavégzésre vonatkozóan fontos szabványok és irányelvek:

  1. EN 795:2002 - Személyi védőeszközök. Leesés elleni rendszerek. Általános követelmények a tartóelemekre vonatkozóan.

    • Ez a szabvány kijelöli a leesés elleni rendszerek általános követelményeit, beleértve a tartóelemeket, amelyek a lapostetőkön történő munkavégzés során kulcsfontosságúak lehetnek.
  2. EN 353-1:2002 - Személyi védőeszközök. Leesés elleni rendszerek. Kengyel rendszerek tartókötéllel. Követelmények és próbák.

    • Ez a szabvány részletesen meghatározza a kengyel rendszerek követelményeit és tesztelését, amelyek az Irudek Sekurblok 10SE típusú zuhanásgátló eszközökhöz kapcsolódnak.
  3. EN 360:2002 - Személyi védőeszközök. Leesés elleni rendszerek. Mozgó részekkel rendelkező visszahúzható zuhanásgátló készülékek. Követelmények és próbák.

    • Ez a szabvány részletesen foglalkozik a mozgó részekkel rendelkező visszahúzható zuhanásgátló készülékek követelményeivel és tesztelésével.

Az Irudek Sekurblok 10SE zuhanásgátló eszköz tehát nemcsak a lapostetőkön történő munkavégzés biztonságos lehetőségét kínálja, hanem megfelel a vonatkozó európai szabványoknak is, biztosítva a magas színvonalú védelmet a felhasználók számára. Azonban mindig ügyeljen arra, hogy a felhasznált eszközök megfeleljenek az aktuális helyi szabványoknak és előírásoknak.