PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

Kiegészítő Termékek Zuhanásgátlókhoz: Táskák, Kötélvédők, Zuhanásgátló Védőtasak

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.08 08:13
Kiegészítő Termékek Zuhanásgátlókhoz: Táskák, Kötélvédők, Zuhanásgátló Védőtasak

A zuhanásgátló eszközök kulcsfontosságúak a magassági munkák biztonságának megőrzésében. Ahhoz, hogy ezek az eszközök hosszú távon megőrizzék hatékonyságukat és biztonságukat, fontos a megfelelő tárolás és védelem. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a kiegészítő termékeket, amelyek kifejezetten zuhanásgátló eszközök tárolására és védelmére szolgálnak.

Táskák

  • Funkció: A zuhanásgátló rendszerek, beleértve a testhevedereket, energiaelnyelőket és köteleket biztonságosan és rendezetten tárolhatók. Segítségükkel könnyebb a szállítás és a tárolás, miközben megóvják az eszközöket a környezeti ártalmaktól.
  • Anyag: Tartós, időjárásálló anyagból készülnek, gyakran vízálló vagy vízlepergető funkcióval.
  • Extra jellemzők: Néhány táska rendelkezik belső zsebekkel vagy rekeszekkel az eszközök szervezett tárolására, valamint kényelmes hordozópántokkal.

Kötélvédők

  • Funkció: A kötélvédők megakadályozzák, hogy a kötelek súrlódás vagy éles tárgyak miatt sérüljenek. Különösen fontosak azon munkálatok esetében, ahol a kötelek érintkezhetnek éles szélekkel vagy durva felületekkel.
  • Anyag: Strapabíró, kopásálló anyagokból készülnek, mint például a nejlon vagy a poliészter, biztosítva a hosszú távú használatot.
  • Kialakítás: Általában egyszerűen a kötél köré helyezhetők, és könnyen rögzíthetők, hogy ne csússzanak el használat közben.

Zuhanásgátló Védőtasak

  • Funkció: A zuhanásgátló védőtasakok speciálisan az energiaelnyelők és más kisebb zuhanásgátló eszközök védelmére szolgálnak. Megóvják őket a szennyeződésektől, a nedvességtől és a mechanikai sérülésektől.
  • Anyag: Általában UV-álló és vízálló anyagokból készülnek, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák.
  • Kialakítás: Kompakt és könnyű, gyakran cipzárral vagy más záró mechanizmussal ellátva a könnyű hozzáférhetőség érdekében.

Ezek a kiegészítő termékek nélkülözhetetlenek a zuhanásgátló eszközök hosszú távú karbantartása és védelme szempontjából. Nem csak megkönnyítik a szállítást és tárolást, de hozzájárulnak az eszközök élettartamának meghosszabbításához is, biztosítva ezzel a munkavállalók biztonságát a magassági munkák során.