PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

MINŐSÉGPOLITIKA AZ IRUDEKNÉL

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.07 13:55
MINŐSÉGPOLITIKA AZ IRUDEKNÉL

A zuhanásgátló eszközök kulcsfontosságú szerepet játszanak az életvédelemben, különösen a magassági munkák során. Az életvédelmet ellátó eszközök kategóriájába tartoznak, és a gyártók szigorú szabványoknak és teszteknek vetik alá őket, hogy biztosítsák a biztonságos és hatékony használatot. Az IRUDEK cég, mint egyik vezető európai gyártó, kiemelkedik a területen a folyamatos minőségellenőrzéssel és a szigorú szabványoknak való megfeleléssel.

Zuhánásgátló Eszközök Életvédelmi Szerepe:

  1. Biztonságos Magassági Munkák:

    • A zuhanásgátló eszközök célja az, hogy megakadályozzák a dolgozók zuhanását, illetve enyhítsék annak következményeit a magassági munkák során.
  2. Sérülések Minimalizálása:

    • Az eszközök segítik a zuhanásból eredő sérülések minimalizálását, beleértve a csonttöréseket, ficamokat és egyéb sérüléseket.
  3. Energiaelnyelés:

    • Az energiaelnyelőkkel felszerelt eszközök csökkentik az ütközés okozta energiát, így enyhítve a testre és a zuhanásgátló rendszerre ható erőt.

Folyamatos Tesztek és Minőségellenőrzés:

  1. Tesztelés a Gyártás Során:

    • A gyártók folyamatosan tesztelik az eszközöket a gyártási folyamat során, hogy biztosítsák a megfelelőséget és a minőséget.
    • A tesztek magukban foglalják az anyagok szilárdságát, a hegesztések minőségét, a mechanikai stabilitást stb.
  2. Megfelelőséginylatkozat:

    • Az eszközöknek rendelkezniük kell egy megfelelőséginylatkozattal, ami tanúsítja, hogy megfelelnek a szigorú európai szabványoknak és előírásoknak.
    • Ez az irat bizonyítja, hogy az eszközök megfelelnek az érvényben lévő jogszabályoknak és szabványoknak.
  3. Szigorú Szabványoknak Való Megfelelés:

    • Az eszközök gyártásakor a gyártóknak szigorú európai szabványoknak, például az EN 361, EN 362, EN 363 stb., kell megfelelniük.
    • Ezek a szabványok részletezik a tervezési, gyártási és tesztelési követelményeket.

Az IRUDEK Cég Elkötelezettsége:

Az IRUDEK cég az egyik vezető európai gyártó a zuhanásgátló eszközök területén. A vállalat elkötelezett a folyamatos minőségellenőrzés és a szigorú szabványoknak való megfelelés iránt, hogy biztosítsa a termékeik magas színvonalát és a felhasználók biztonságát. Az IRUDEK gyártóként és innovátorként ismert a piacon, és a cég termékei széles körben elismertek a szakmai közösségben.