PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

IRUDEK Oreka Védőisak – Védelem, Stílus és SZÍNVÁLASZTÉK

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.06 13:54
IRUDEK Oreka Védőisak – Védelem, Stílus és SZÍNVÁLASZTÉK

Üdvözöljük az IRUDEK újgenerációs Oreka sisakjának bemutatójában! A biztonság sosem nézett még ilyen jól ki, és az Oreka ezt a két fontos szempontot tökéletesen egyesíti.

1. Színválaszték: Az Oreka sisak elérhető különböző színekben, hogy mindenki megtalálja a stílusához és munkakörnyezetéhez leginkább illőt. Az alábbi színek közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet:

  • Sötétkék
  • Szénfekete
  • Piros
  • Elefántcsontfehér
  • Zöld

2. Egyszerűen Szerelhető Kiegészítők: Az Oreka sisak rendkívül sokoldalú, és számos egyéb védőeszközzel szerelhető fel a még nagyobb védelem és kényelem érdekében. Néhány a leggyakrabban választott kiegészítők közül:

  • Fejlámpa Rögzítési Pontok: Az Oreka sisak kialakítása lehetővé teszi a könnyű fejlámpa rögzítést, így a munkavégzés során biztosítva van a megfelelő megvilágítás.

  • Fültok Rögzítési Pontok: A zajos munkakörnyezetekben a fültokok elengedhetetlenek lehetnek a hallásvédelemhez. Az Oreka sisak könnyen kombinálható fültokokkal, biztosítva a teljes körű védelmet.

  • Arcvédő Plexi Rögzítési Pontok: Az arc- és szemvédelem érdekében az Oreka sisakon elhelyezett rögzítési pontok segítségével könnyen felszerelhető arcvédő plexi, így megvédve az arcot a repülő részecskéktől és vegyi anyagoktól.

3. Kényelem és Biztonság: Az Oreka sisak ergonomikus kialakítása optimális kényelmet biztosít hosszabb munkaidő alatt is. A könnyű súly és az állítható belső rész részletesen testre szabható, így minden felhasználó megtalálhatja a saját igényeinek leginkább megfelelő méretet és illeszkedést.

Az IRUDEK Oreka sisak tehát nem csak egy egyszerű fejvédő, hanem egy teljes védelmi rendszer, amely kényelmet, stílust és magas szintű biztonságot kínál. Válassz Oreka sisakot, és állj készen minden munkavégzés kihívásaira!