PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

IRUDEK ATEA - innovatív, könnyű rögzítőeszköz ami egyben kikötési pont, hogy biztonságba legyünk.

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.03.04 08:47
IRUDEK ATEA - innovatív, könnyű rögzítőeszköz ami egyben kikötési pont, hogy biztonságba legyünk.

Az IRUDEK ATEA egy innovatív, könnyű rögzítőeszköz, amely egyben kikötési pontként is szolgál, biztosítva ezzel a munkavégzés biztonságát magasban végzett tevékenységek során. Ez az eszköz különösen hasznos lehet építkezéseken, ipari környezetben, vagy bármilyen olyan helyzetben, ahol a zuhanás elleni védelem elengedhetetlen.

Kardos Krisztián, aki a magasban végzett munkák és az alpintechnikai eszközök szakértője, részletes videót készített az IRUDEK ATEA használatáról. Ebben a videóban Krisztián bemutatja az ATEA rögzítőeszköz fontos jellemzőit, alkalmazási területeit, és praktikus tanácsokat ad annak biztonságos használatára.

A videóban látható demonstráció segítségével a nézők megismerhetik, hogyan lehet gyorsan és hatékonyan rögzíteni az ATEA-t különböző felületeken, hogyan állítható be a kikötési pont a legoptimálisabb pozícióba, és milyen biztonsági előírásokat kell követni a használata során.

Kardos Krisztián szakértői útmutatása révén a nézők nemcsak hogy megtanulják az IRUDEK ATEA helyes használatát, de képesek lesznek a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelésére is.

A videót a YouTube-on érhetik el, keressék Kardos Krisztián nevét és az "IRUDEK ATEA" kulcsszavakat, hogy megtalálják a legrelevánsabb tartalmat. Ez a videó kiváló forrása mindazoknak, akik az IRUDEK ATEA rögzítőeszközt szeretnék használni a biztonságos és hatékony munkavégzés érdekében.

 

IRUDEK ATEA - innovatív, könnyű rögzítőeszköz ami egyben kikötési pont, hogy biztonságba legyünk. (youtube.com)