PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

Fedezzük fel a Kiválóság új szintjét a FOREST KIT OREKA MIPS Alpin Sisakkal!

Vida Gabi
Vida Gabi
2024.02.26 08:13
Fedezzük fel a Kiválóság új szintjét a FOREST KIT OREKA MIPS Alpin Sisakkal!

Hamarosan elérhető!

A munkavédelem terén a technológiai fejlődés folyamatos és inspiráló. A FOREST KIT OREKA MIPS sisak egy olyan forradalmi termék, amely a kiválóság új szintjét hozza el számodra. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, milyen eszközökkel van bővítve, és mire ajánljuk a mindennapi munkavégzés során.

1. MIPS Technológia:

Az OREKA MIPS sisak kivételes biztonsági funkcióval rendelkezik a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) technológiának köszönhetően. Ez az innovatív rendszer további védelmet nyújt az ütések ellen, különösen a fejsérülések ellen.

2. Integrált Védőszemüveg:

Az integrált védőszemüveg rendszer a FOREST KIT OREKA sisakon lehetővé teszi a gyors és könnyű alkalmazkodást a változó fényviszonyokhoz. A szemüveg praktikusan beépítve van a sisakba, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

3. LED Világításrendszer:

Az éjszakai vagy alacsony fényviszonyok melletti munkákhoz ideális a beépített LED világításrendszer. Ez további láthatóságot biztosít, és segít a munkavégzés biztonságosabbá tételében.

4. Bluetooth Kommunikáció:

Az OREKA MIPS sisakba integrált Bluetooth rendszer lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt kollégákkal vagy vezeték nélküli eszközökkel. Ez különösen hasznos lehet a csapatmunka során vagy speciális munkakörnyezetekben.

5. Kényelmes Illeszkedés:

A sisak kialakítása és anyaghasználata a kényelemre összpontosít. A könnyű súly és a kiegyensúlyozott kialakítás minimálisra csökkenti a fejre nehezedő terhelést, biztosítva a hosszantartó viselés kényelmét.

Mire Ajánljuk a FOREST KIT OREKA MIPS Sisakot?

  • Erdei Munkákhoz: Kiváló választás erdei munkavégzéshez, ahol a fejvédelem és a látásfontosság.
  • Éjszakai Munkákhoz: Az LED világításrendszer és a Bluetooth kommunikáció éjszakai vagy alacsony fényviszonyok melletti munkához ideális.
  • Kommunikatív Környezetekhez: Az integrált Bluetooth lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt a munkavégzés során.

Az OREKA MIPS sisak kiemelkedik a piacon elérhető munkavédelmi sisakok közül, és számos előnyös funkcióval rendelkezik a maximális védelem és kényelem érdekében. Bővítsd a munkavédelmi felszerelésedet a FOREST KIT OREKA MIPS sisakkal, és lépj be a biztonság és innováció új korszakába!