PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

IRUDEK VÉDŐFELSZERELÉSEK

Szuromi Martin
2023.08.02 20:12
IRUDEK VÉDŐFELSZERELÉSEK

Az Irudek cégcsoport egy széles választékot kínál munkavédelmi felszerelésekből és eszközökből, amelyek a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak felelnek meg. Ezek közé tartoznak többek között:

  1. Testhevederek és zuhanásgátlók: A legkülönbözőbb típusú és funkciójú testhevederek, beleértve az energiaelnyelővel ellátottat, a visszahúzható zuhanásgátlókat és a speciális iparágakhoz tervezetteket.

  2. Kikötési rendszerek: Horizontális és vertikális kikötési pontok, amelyek lehetővé teszik a biztonságos munkavégzést és a szükséges hozzáférést a különböző munkaterületekhez.

  3. Védősisakok és alpinsisakok: Kiváló minőségű védősisakok és alpinsisakok, amelyek védelmet nyújtanak a fej sérüléseivel szemben a magasban végzett munkák során.

  4. Karabinerek és kötelek: Különböző típusú karabinerek és kötelek, amelyek lehetővé teszik a biztonságos rögzítést és mozgást a magasban végzett munkák során.

  5. Párnázott hevederek és védőfelszerelések: Kényelmes és biztonságos párnázott hevederek, valamint egyéb védőfelszerelések, amelyek védelmet nyújtanak a munkavállalók számára a hosszú munkanapok során.

  6. Személyi védőfelszerelések szettek: Teljes körű személyi védőfelszerelések szettek, amelyek minden szükséges eszközt tartalmaznak a biztonságos munkavégzéshez.

  7. Egyéb kiegészítők: Továbbá, az Irudek kínálatában megtalálhatók különféle kiegészítők, mint például munkalámpák, védőkesztyűk, esővédők és még sok más, hogy teljes körű védelmet nyújtsanak a munkavállalóknak.

Az Irudek cégcsoport termékei magas minőségükről, tartósságukról és innovatív megoldásaikról ismertek, és széles körben alkalmazhatók különböző iparágakban és munkakörnyezetekben.