PROMOL SYSYTEM KFT MUNKARUHÁZATI BOLT, BUDAPEST 1097 KISKALMÁR U. 7.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 608 2434

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/257-6178 +36-70/608-2434 info@testheveder.hu
BLOG

Webshop vagy üzlet?

Balogh Gábor
Balogh Gábor
2023.07.11 21:18
Webshop vagy üzlet?

VAGY MINDKETTŐ!

Üdvözöljük a PROMOL System Kft. honlapján!

A PROMOL System Kft. egy megbízható magyar vállalkozás, amely évek óta áll ügyfelei szolgálatában, kínálva a legmagasabb minőségű munkaruházati, munkavédelmi eszközöket és zuhanásgátló felszereléseket. Cégünk elkötelezett amellett, hogy minden munkakörnyezetet biztonságossá tegyen, legyen szó építkezésről, gyártásról vagy akár magasban végzett munkákról.

Széles termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szektor számára kínáljunk megoldást, legyen szó egyedi vagy szabványos munkaruházatról, speciális védőfelszerelésekről vagy az aktuális munkavédelmi előírásoknak megfelelő zuhanásgátló rendszerekről. Termékeink között megtalálhatóak a legmodernebb anyagokból készült munkaruhák, kényelmes és biztonságos védőcipők, fej-, szem-, és hallásvédők, valamint a legkorszerűbb zuhanásgátló eszközök.

A PROMOL System Kft. nem csak termékek széles skáláját kínálja, hanem szakértői tanácsadással is rendelkezésre állunk ügyfeleink számára. Célunk, hogy minden munkahelyen biztosítani tudjuk a munkavállalók biztonságát és kényelmét. Szakértőink folyamatosan figyelemmel kísérik a munkavédelmi előírásokat és az új technológiákat, hogy ügyfeleink mindig a legmegfelelőbb termékeket választhassák.

Üzlethelyiségünkben személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja termékeinket, ahol tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek Önnek a legjobb választás megtételében. Webshopunkban pedig kényelmesen, bármikor böngészhet és rendelhet a nap 24 órájában, gyors és megbízható kiszállítással országszerte.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink biztonságát és elégedettségét szolgáljuk, és köszönjük, hogy a PROMOL System Kft.-t választotta. Bízunk benne, hogy termékeink és szolgáltatásaink hozzájárulnak cége sikeréhez és munkavállalói jólétéhez.

Köszönjük, hogy minket választott! Bízunk benne, hogy hosszú távú és sikeres együttműködés veszi kezdetét közöttünk.

Üdvözlettel, A PROMOL System Kft. csapata